Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Amix Amino Hydro 32

Amix Amino Hydro 32

Destinat pentru o alimentație specială .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 5 zile

din 150,81 lei

Amix Amino Hydro 32

AMINO HYDRO 32 este supliment de aminoacizi extrem de puternic , cu aproape 77% din tabletă 2000mg aminoacizi pură. Acesta conține un procent foarte mare de aminoacizi BCAA și L-Glutamină, componente foarte importante care operează în timpul antrenamentelor intense mușchii pentru a proteja și de a promova creșterea masei musculare de calitate. Ideal pentru cei care caută sursa de calitate de aminoacizi cu absorbție extrem de rapid.

  • accelerează și îmbunătățește recuperare după efort
  • promovează creșterea masei musculare de calitate
  • energia minimă necesară pentru absorbția aminoacizilor conținute
  • Tehnologia produsă materie primă cu un grad de 32% de hidroliză

Doza recomandată: 3 comprimate de 3 ori până la 4 ori pe zi intre mese sau imediat dupa performanta fizica. Cu o băutură cantități mari de apă.

3 comprimate Ingrediente: Hidrolizat de proteine din zer concentrat instantizat 6000mg, celuloză microcristalină, fosfat dicalcic, croscarmeloză sodică, stearat de magneziu, dioxid de siliciu

Atenție: nu sunt destinate copiilor, femeilor însărcinate și care alăptează. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu există nici un substitut pentru un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Stocate într-un 25șC uscat, protejat de lumina directă a soarelui și de îngheț. Producător nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Acesta nu conține substanțe de dopaj caracter.

Parametri

Brand-uri: Amix
Intrastat: expediție strava - 0,40 - 21042000
Disponibilitate: În termen de 5 zile

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.