Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Amix HMB

Amix HMB

Destinat pentru o alimentație specială .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 5 zile

din 83,81 lei

Amix HMB

substanta proprie a organismului care susține reglementarea hormonului catabolice, care stimuleaza procesele anti-catabolice și anabolizanți. Acesta stimuleaza cresterea masei musculare si a fortei. Ajută la accelerarea recuperării.

  • Sprijină reacțiile anti-catabolice
  • promoveaza cresterea masei musculare si forta
  • ajută la accelerarea recuperării
  • ajută la protejarea mușchilor de degradare
  • persoane fizice u-formare pentru a îmbunătăți defalcarea țesutului adipos subcutanat

Compoziție: HMB (3-hidroxi-3-metilbutirat, calciu), capsulă de gelatină (gelatină, apă, colorant, dioxid de titan), antiaglomeranți agent: stearat de magneziu, dioxid de siliciu O capsulă conține: HMB (3-hidroxi-3-metilbutirat, calciu). 500 mg ..

Doza recomandată: 5 la 10 capsule pe zi. Se împarte doza de 5 capsule utilizate în timpul mesei și încă 5 capsule la culcare.

Atenție: Nu este potrivit pentru copii sub 15 ani de femei cu vârsta, însărcinate și care alăptează. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu există nici un substitut pentru un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Stocate într-un loc uscat, sub 25 ° C, ferit de lumina directă a soarelui și îngheț.

Producător nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Destinat pentru nutriție specială. Potrivit pentru sportivi și oameni la performanța fizică creShieldă.

Parametri

Brand-uri: Amix
Intrastat: expediție strava - 0,40 - 21042000
Disponibilitate: În termen de 5 zile

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.