Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Amix Ecdy-Sterones BOX 90 capsule

Amix Ecdy-Sterones BOX 90 capsule

Destinat pentru o alimentație specială .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 5 zile

198,99 lei

Amix Ecdy-Sterones BOX 90 capsule

Produsul de bază este un extract derivat din planta Cyanotis Arachnoidea până la 90% din beta-ecdysterone (20-beta-Hydroxyecdysterone). Extract de Wild Yam Root - diosgenin conținute în plante naturale Dioscorea villosa, care are un conținut ridicat de sapogenin nesteroidian. Aceasta ajută la promovarea producerii de Testosteron și estrogen. Maca este o radacina peruvian a plantei, care este deja utilizat de mai multe milenii America de Sud medicina tradițională pentru efectele sale puternice pozitive asupra sistemelor hormonale si imunitar. El este poreclit „ginseng peruvian“ sau „Viagra naturale“. (Extract de exemplu. Brown) Guggul provine din arborele indian Commiphora Mukul. Promovarea activarea enzimelor lipolitice (grăsimi enzime divizare), susține creșterea naturală a nivelului de hormon T3 (hormon tiroidian), responsabil pentru accelerarea pierderii metabolismului și grăsime. Gamma Oryzanol este un seif , steroizi anabolici sintetici alternative naturale. Crește nivelul de Testosteron și promovează creșterea celulelor. Gamma Oryzanol stimulează eliberarea de endorfine.

avantaje:

  • Crește producția naturală de Testosteron
  • Promovează cresterea masei musculare
  • Crește libidoului (dorinta sexuala)
  • activeaza enzimele lipolitice
  • accelereaza metabolismul grasimilor
  • ajută la reducerea colesterolului

Doza recomandată: Se iau 3 capsule pe zi , cu mese. Se spală în jos cu multă apă. Produs dura până la 4 săptămâni. Min urmat de o pauză. 2 săptămâni. Compoziția de 3 capsule: Capsule gelatinoase (gelatină, apă, colorant, dioxid de titan), Cyanotis Archnoidea (90% Beta ecdysterone) 450mg, Wild Yam Root Extract (. 15% Diosgen Saponinele) 450 mg, Maca Root Extract (10% maca) 300mg, extract de Guggul Resin (E & Z guggulsterones 3%), 300 mg Gamma Oryzanol 300mg, extract Caprei Weed (40% Icariin) stabilizator: hydroxypropylmetylcelulosa (Methocel ®), agent antiaglomeranți: stearat de magneziu, dioxid de siliciu

Valoarea nutritivă medie per 100 g:

Valoarea energetică a 346,2 kcal / 1475.4 kJ
Proteine ​​28,6 g
Carbohidrați 45,8 g,
Grăsime 16,2 g

Atenție: Nu este potrivit pentru copii și adolescenți cu vârsta sub 18 ani de femei cu vârsta, însărcinate și care alăptează. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu există nici un substitut pentru un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Stocate într-un loc uscat, sub 25 ° C, ferit de lumina directă a soarelui și îngheț.

Producător nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Destinat pentru nutriție specială. Potrivit pentru sportivi și oameni la performanța fizică creShieldă.

Parametri

Brand-uri: Amix
Intrastat: expediție strava - 0,40 - 21042000
Disponibilitate: În termen de 5 zile

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.