Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


(Stoc epuizat) Amix Diosgen Stimulator 100 capsule

(Stoc epuizat) Amix Diosgen Stimulator 100 capsule

Destinat pentru o alimentație specială .. Mai mult

Amix Diosgen Stimulator 100 capsule

Extractul Diosgen este extras din plante naturale Dioscorea villosa, care are un conținut ridicat de sapogenin steroidian. Aceasta ajută la promovarea producerii de Testosteron și estrogen. Aceasta ajută masa musculara creștere, a redus timpul de recuperare și afectează performanțele fizice actuale.

Ingrediente: maltodextrina, Dioscorea villosa (păros Dioscorea extract) capsulă de gelatină (gelatină, apă, colorantul: dioxid de titan), agent antiaglomerare: stearat de magneziu, dioxid de siliciu O capsulă conține: Dioscorea villosa (adică 30 mg de diosgenin) 190 mg

Doza recomandată: Luați 1 capsulă în fiecare zi timp de aproximativ 60 de minute înainte de antrenament. Atenție: Nu este potrivit pentru copii și adolescenți sub 18 ani, femeile însărcinate și cele care alăptează. Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Nu există nici un substitut pentru un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Stocate într-un loc uscat, sub 25 ° C, ferit de lumina directă a soarelui și îngheț. Producător nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Destinat pentru nutriție specială. Potrivit pentru sportivi și oameni la performanța fizică creShieldă.

Parametri

Brand-uri: Amix
Intrastat: expediție strava - 0,40 - 21042000

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.