Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Amix D-AA BOX 100 capsule

Amix D-AA BOX 100 capsule

Destinat pentru nutriție specială. .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 5 zile

138,99 lei

Amix D-AA BOX 100 capsule

D-AA Max Pure este un supliment alimentar revoluționar bazat pe baza efectelor sub formă de acid D-aspartic .Aceasta D-aspartic este una dintre cele mai recente piață „promotori de Testosteron“. Acestea sunt non-esențiale, care apar în mod natural non-aminoacizi. În corpul uman se produce cel mai mult în Testiculele, glanda pituitară și hipotalamus, care joacă un rol esențial în formarea de hormoni și de producție mai mare de Testosteron în consecință.

avantaje:

 • Crește producția naturală de Testosteron
 • promoveaza cresterea masei musculare si forta
 • ajută la îmbunătățirea libidoului

Doza recomandată: Doza zilnică de bază este de 5 capsule. Bucurați-vă de toate dintr-o dată, sau să împărțiți și să se bucure în timpul zilei între mese. Produs dura până la 8 săptămâni. Min urmat de o pauză. 4 săptămâni.

Compozitie 5 capsule: 3000mg D-aspartic acid, de capsule gelatinoase (gelatină, apă, colorant, dioxid de titan), stabilizatori: hidroxipropilmetilceluloza (Methocel ®), antiaglomeranți agent: stearat de magneziu, dioxid de siliciu

Valoarea nutritivă medie per 100 g:

Valoarea energetică a 363,2 kcal / 1544.4 kJ
Proteine ​​39,9 g,
Carbohidrați 48,5 g
Grăsime 3,2 g

Atenție: Nu este potrivit pentru copii și adolescenți sub 21 de ani, femeile însărcinate și care alăptează și sportivilor înregistrați. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu există nici un substitut pentru un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Stocate într-un loc uscat, sub 25 ° C, ferit de lumina directă a soarelui și îngheț.

Producător nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Perioada de valabilitate și lot Numărul minim: pe ambalaj. Destinat pentru nutriție specială. Potrivit pentru sportivi și oameni la performanța fizică creShieldă

  Doza recomandată:

  Doza zilnică de bază este de 5 capsule. Bucurați-vă de toate dintr-o dată, sau să împărțiți și să se bucure în timpul zilei între mese. Produs dura până la 8 săptămâni. Min urmat de o pauză. 4 săptămâni.

  Parametri

  Brand-uri: Amix
  Intrastat: expediție strava - 0,40 - 21042000
  Disponibilitate: În termen de 5 zile

  Newsletter

  Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.