Amix CatuaBolix 100 capsule

Amix CatuaBolix 100 capsule

CatuaBolix este combinație foarte eficientă de extract extracte Catuba și Muira Puama .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 5 zile

106,99 lei

Amix CatuaBolix 100 capsule

Puternic afrodisiac natural stimulent care ofera suport pentru cresterea nivelului de Testosteron și de a îmbunătăți libidoului. De asemenea, ajută cu probleme cu tulburări de memorie și insomnie.

Ingrediente: Catuaba (Trichilia Catiguá) capsulă de gelatină (gelatină, apă, colorantul: dioxid de titan), Muir puama, stabilizator: hidroxipropilmetilceluloza (Methocel ®), antiaglomerare agent: stearat de magneziu, dioxid de siliciu

O capsulă conține: Extract de 500mg Catuba Liriosma extract ovata 50 mg

Doza recomandată: 1-2 capsule inainte de culcare Atenție: Nu este potrivit pentru copii și adolescenți sub 18 ani, femeile însărcinate și cele care alăptează. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu este destinat a fi utilizat ca un substitut pentru un regim alimentar variat.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu luați mult timp! Stocate într-un loc uscat, sub 25 ° C, ferit de lumina directă a soarelui și îngheț. Producător nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Destinat pentru nutriție specială. Potrivit pentru sportivi și oameni la performanța fizică creShieldă.

Parametri

Brand-uri: Amix
Intrastat: expediție strava - 0,40 - 21042000
Disponibilitate: În termen de 5 zile

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.