Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


(Stoc epuizat) Amix Beta-Ecdyx pur 90 capsule

(Stoc epuizat) Amix Beta-Ecdyx pur 90 capsule

Destinat pentru o alimentație specială .. Mai mult

Amix Beta-Ecdyx pur 90 capsule

Amix ™ Beta Ecdyx conține un extract din planta Cyanotis Arachnoidea până la 90% din beta-ecdysterone (20-beta-Hydroxyecdysterone). Beta Ecdysterone ajută la crearea în organism mediu extrem de anabolic si creste rezervele de glicogen, ajutând la construirea și de a construi musculare și de a crește performanța generală, puterea si rezistenta.

avantaje:

  • promovează organism anabolic
  • ajuta la cresterea masei musculare
  • sprijină creșterea performanței generale, puterea si rezistenta
  • 300 mg per capsulă

Doza recomandată: Luați o capsulă de două ori pe zi. Se spală în jos cu multă apă. Doza optimă este de 5-10 mg per 1 kg greutate corporală. Produs dura până la 4 săptămâni. Min urmat de o pauză. 2 săptămâni.

Compoziție: 1 capsulă Cyanotis Archnoidea (90% Beta ecdysterone) 300mg, capsulă de gelatină (gelatină, apă, colorant, dioxid de titan), stabilizatori: hidroxipropilmetilceluloza (Methocel ®), agent antiaglomerare: stearat de magneziu, dioxid de siliciu.

Valoarea nutritivă medie per 100 g:

Valoarea energetică a 390,4 kcal / 1659.2 kJ
proteină 36,4 grame
Carbohidrați 61,2 g
Grăsime <1 g

Atenție: Nu este potrivit pentru copii și adolescenți cu vârsta sub 18 ani de femei cu vârsta, însărcinate și care alăptează. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu există nici un substitut pentru un regim alimentar variat.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Stocate într-un loc uscat, sub 25 ° C, ferit de lumina directă a soarelui și îngheț. Producător nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Destinat pentru nutriție specială. Potrivit pentru sportivi și oameni la performanța fizică creShieldă.

Parametri

Brand-uri: Amix
Intrastat: expediție strava - 0,40 - 21042000

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.