Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Amix Tribusten™ 125 capsule

Amix Tribusten™ 125 capsule

Destinat pentru o alimentație specială .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 5 zile

120,99 lei

Amix Tribusten™ 125 capsule

Unul dintre cele mai puternice produse pe bază de materii prime naturale. Acesta combină de înaltă calitate Tribulus terrestris și atât de complex. "Stimulatori de Testosteron" Saw Palmetto, Muira Puama, Panax Ginseng, dovlecel, Avena Sativa și Cordyceps sinensis. Aceste substanțe pur naturale ajuta la stimularea si cresterea cantitatii de Testosteron mai multe efecte Tribulus se multiplica.

  • creșterea producției naturale de Testosteron
  • Ajuta la cresterea musculara si forta musculara
  • ajută la îmbunătățirea libidoului
  • produs natural

Compozitie 5 capsule: Extract de Tribulus terrestris (40% saponine) 2000mg, capsulă de gelatină (gelatină, apă, colorant: dioxid de titan) Extract de Serenoa fluaj (Saw Palmetto) 300 mg Extract de Muira puama 250 mg Extract de Panax ginseng 250mg Extract de dovleac generală (Cucurbita pepo) 200 mg extract de ovăz (Avena sativa) Cordyceps extract 150 mg (Cordyceps sinensis) 100mg, stabilizator: hidroxipropilmetilceluloza (Methocel ®), agent antiaglomeranți: stearat de magneziu, dioxid de siliciu

Doza recomandată: Doza zilnică de 5 capsule este distribuit, 1 capsulă în condiții de repaus alimentar dimineața, 2 capsule după - amiaza și 2 capsule la culcare. Datorită eficacității produsului dura până la 8 săptămâni. Min urmat de o pauză. 4 săptămâni. Atenție: Nu este potrivit pentru copii și adolescenți sub 18 ani, femeile însărcinate și cele care alăptează.

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu există nici un substitut pentru un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Stocate într-un loc uscat, sub 25 ° C, ferit de lumina directă a soarelui și îngheț. Producător nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Destinat pentru nutriție specială. Potrivit pentru sportivi și oameni la performanța fizică creShieldă.

Parametri

Brand-uri: Amix
Intrastat: expediție strava - 0,40 - 21042000
Disponibilitate: În termen de 5 zile

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.