Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


(Stoc epuizat) Amix Anabolic explozie 200 capsule

(Stoc epuizat) Amix Anabolic explozie 200 capsule

Destinat pentru o alimentație specială .. Mai mult

Amix Anabolic explozie 200 capsule

Amix Anabolic Explozie ™ este un produs, care , în sine combină în mod eficient extract de Tribulus terrestris, taurina, L-citrulina, ZMA ™, HMB și Saw Palmetto.

Compoziția (6 capsule conține): Tribulus terrestris (40% saponine steroidice) 1500mg, capsulă de gelatină (gelatină, apă, colorantul: dioxid de titan), 1000mg Taurina, 1000mg L-citrulina malat, ZMA ™ (patentată anabolice Suport Mineral Formula) 800mg. HMB (beta-hidroxi beta-metilbutirat) 500 mg extract de Saw Palmetto 300mg, stabilizator: hidroxipropilmetilceluloza (Methocel ®), antiaglomeranți agent: stearat de magneziu, dioxid de siliciu, zinc (de la Monomethionine și aspartat) .. 30 mg (300% RDA *) magneziu (citrat și arde carbon.) ........... 450 mg (120% DZR *), vitamina B6 (piridoxina HCl) ............. 10.5 mg (750% DZR *) * doza zilnica recomandata-RDA

Valoarea nutritivă medie per 100 g:

Valoarea energetică: 342 kcal / 1450 KJ
proteină 32,4 grame
carbohidrați 46,8 g
grăsimi 2.8

Doza recomandată: Doza zilnică este de 6 capsule inainte de antrenament. Cu o băutură cantități mari de apă. În zilele fără activitate fizică, bucurați-vă de dimineață cu alimente. Atenție: Nu este potrivit pentru copii, femeile însărcinate și care alăptează. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu există nici un substitut pentru un regim alimentar variat.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Stocate într-un loc uscat, sub 25 ° C, ferit de lumina directă a soarelui și îngheț. Producător nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Destinat pentru nutriție specială. Potrivit pentru sportivi și oameni la performanța fizică creShieldă.

Parametri

Brand-uri: Amix
Intrastat: expediție strava - 0,40 - 21042000

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.