Amix Nitric oxid

Amix Nitric oxid

Destinat pentru o alimentație specială .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 5 zile

din 85,83 lei

Amix Nitric oxid

Eliberati SIDA formulare și vasodilatație. Din cauza că o mai bună aprovizionare mușchii cu oxigen și substanțe nutritive.

1 capsulă conține:

750mg Arginina alfa-ketoglutarat (A-AKG)

Doza recomandată:

Doza zilnică de 4 capsule sunt împărțite 2x zilnic între mese

de ambalare:

 • 120kapslí
 • 360kapslí

Ingrediente: Arginina alfa-ketoglutarat (AKG-A), o capsulă de gelatină (gelatină, apă, colorant: dioxid de titan), agent de antiaglomerare: stearat de magneziu, dioxid de siliciu 1 capsulă conține: 750 mg de arginină cu alfa-ketoglutarat (AKG-A).

Atenție: Nu este potrivit pentru copii și adolescenți, gravide și femeile care alăptează. Adecvat în tulburări metabolice cu niveluri creShielde de arginină. Nu este potrivit pentru diabetici și persoanele cu boli respiratorii (de exemplu, astm), boli de inima, vasele sanguine, ficatul, rinichii. Nu se recomandă utilizarea pentru persoanele cu boli ale tensiunii arteriale și a diabetului zaharat. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu există nici un substitut pentru un regim alimentar variat.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Stocate într-un loc uscat, sub 25 ° C, ferit de lumina directă a soarelui și îngheț. Producător nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Destinat pentru nutriție specială. Potrivit pentru sportivi și oameni la performanța fizică creShieldă.

  Parametri

  Brand-uri: Amix
  Intrastat: expediție strava - 0,40 - 21042000
  Disponibilitate: În termen de 5 zile

  Newsletter

  Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.