Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


(Stoc epuizat) Amix CellZoom® hardcore activator 315g

(Stoc epuizat) Amix CellZoom® hardcore activator 315g

Destinat pentru o alimentație specială .. Mai mult

Amix CellZoom® hardcore activator 315g

Amix ™ CellZoom ™ este fantastic supliment pre-antrenament extrem de concentrat , conținând ingredientele active, special concepute de Amix ™.

Amix ™ CellZoom ™ este fantastic supliment pre-antrenament extrem de concentrat , conținând ingredientele active, special concepute de Amix ™.

  • Acesta nu conține materiale de umplutură sau maltodextrină
  • Foarte concentrat!

Doza recomandată: 1 linguriță (7 g) de aproximativ 30 la 45 de minute înainte de formare. Se amestecă în 200-300 ml de apă. Pentru a schimba gustul unei băuturi poate schimba cantitatea de apă utilizată pentru preparare. Nu depășiți doza zilnică maximă de 7 grame (1 cana). Nu uita de hidratare adecvată înainte, în timpul și după exerciții fizice.

Compoziția 1 doză (7 g), L-arginina alfa-ketoglutarat (A-AKG) 1500 mg, beta-alanina - CarnoSyn® 1500 mg, bicarbonat de sodiu, L - arginină bază 1000 mg, 1000 mg de creatină monohidrat, acid citric, creatina etil Ester Malát 500 mg Tri Creatine-malat 500 mg cafeină 200 mg DMAE (2- / dimetilamino / etanol), 150 mg, Camellia sinensis (extract de ceai verde) 50 mg, arome, coloranți: sfeclă roșie (pentru aroma de fructe Punch ), îndulcitori: sucraloză (Splenda) și acesulfam K, agent antiaglomerare: dioxid de siliciu, Huperzia serrata 10 mg, logo Pulbere 10 mg, 10 mg Liriosma ovata, Rhodiola Rosea 10 mg, Schisandra chinensis 10mg.

Valoarea nutritivă medie per 100 g:

Valoare energetică 354 kcal / 1497 kJ
Proteine ​​51,6 g
Carbohidrați 21,45 g
Grăsime 6,9 ​​g

Atenție: Nu este potrivit pentru copii și adolescenți sub 18 ani, femeile însărcinate și care alăptează și persoanelor sensibile la cofeină. Adecvat în tulburări metabolice cu niveluri creShielde de arginină. Nu este potrivit pentru diabetici și persoanele cu boli respiratorii (de exemplu, astm), boli de inima, vasele sanguine, ficatul, rinichii. Nu se recomandă utilizarea pentru persoanele cu boli ale tensiunii arteriale și a diabetului zaharat. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu există nici un substitut pentru un regim alimentar variat.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Stocate într-un loc uscat, sub 25 ° C, ferit de lumina directă a soarelui și îngheț. Producător nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Notă pentru sportivi înregistrați: Conține cafeină nu este potrivit pentru sportivi înregistrați. Utilizarea de produs, consultați medicul. Destinat pentru nutriție specială. Potrivit pentru sportivi și oameni la performanța fizică creShieldă. Aromă și îndulcitor.

Parametri

Brand-uri: Amix
Intrastat: expediție strava - 0,40 - 21042000

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.