Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


hanorac Direct Alpine Etna Negru

hanorac Direct Alpine Etna Negru

Reduceri

Femeie, fermoar jacheta de montare, realizate din Microfleece confortabil uscare ușoară, rapidă .. Mai mult

Disponibilitate: În stoc

342,99 lei
-40%
205,79 lei

hanorac Direct Alpine Etna Negru

  • Închide-montaj-guler prietenos.
  • Două buzunare laterale cu fermoar.
  • formă anatomică mâneci plăcută capăt liber.
  • tesite. Vag încheiată fără a descărca.
  • cusături elastice plate.
  • Discret, decorare cu laser spectaculoase.
  • Greutate: 262 g (M)
  • Material: 100% PES microfleece Tecnopile ™ (antipiling)
  • Editor: Doamnelor
  • Culoare: Negru

Dimensiuni

dimensiune femei

jachete


XS S M L XL XXL
lungimea brațului (1) 75 77,5 80 82.4 85 87.5
circumferinta de sold 88 94 100 106 112 118
chingă 80 86 92 98 104 110

Piept si circumferinta soldurilor este masurata cu stratul inferior. (1) , lungimea brațului este măsurată de la gât la încheietura mâinii.


Vă rugăm să ia în considerare tabelul de dimensiuni pentru referință. Dimensiunile exacte ale pieselor individuale pentru diferite produse pot varia - în funcție de materialul particular și activitatea pentru care este proiectat. Amintiți-vă că alegerea unei dimensiuni corespunzătoare este întotdeauna foarte individuale, fiecare utilizator poate prefera un alt tip de tăiere (vs laxe mai stricte, mai scurte vs etc.).

Taie toate produsele noastre sunt bazate pe o singură bază. Deci, dacă ne-ați Testat deja mărimea L și vi se potrivește, prin urmare, alte produse de dimensiuni. L va sta. Pentru a verifica, găsi dimensiunea din tabelul de dimensiuni (măsura fără haine). Faptul că o parte din L (de exemplu Devil Belay jachetă și manta) dimensiunea (lățimea) este diferită de proiectare. Hainele noastre pot fi stivuite și, prin urmare, Devil Jacheta (L), ca partea de sus este mai mare decât Belay Jacheta (L). Astfel, toate straturile de îmbrăcăminte (lenjerie de la podního după sus) mărimea L, nu se combina mai multe dimensiuni.

Există unele diferențe în serie. Pentru Escaladări și reduceri de top sunt proporțional mai mult pentru organism, aceste produse sunt proiectate special pentru aplicarea și activitatea la elaborarea de anatomice este considerată importantă.
In contrast, in seria OUTDOOR ACTIVE Street și sunt de aceeași dimensiune (dimensiune. Tabelul corespunzătoare) taie în vrac și pentru a permite eventuala stratificare sub sacou și pantaloni. Universal, utilizarea pe tot parcursul anului pentru toate activitățile pentru această serie de dorit.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.