Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


(Stoc epuizat) Tricou cu fermoar din merino cu strat dublu pentru bărbați Devold Expedition GO-155-240-A-950A

(Stoc epuizat) Tricou cu fermoar din merino cu strat dublu pentru bărbați Devold Expedition GO-155-240-A-950A

Cămașă Merino pentru bărbați .. Mai mult

Tricou cu fermoar din merino cu strat dublu pentru bărbați Devold Expedition GO-155-240-A-950A

GULER DE LÂNĂ ÎN DOUĂ STRATURI CU GĂURI PENTRU DEGETUL MARE

Vrei să spui că cuvântul extrem este alter ego-ul tău? În acest caz, aveți în față un produs făcut pe măsură pentru dumneavoastră! Iernile extreme nu sunt lipsite de seria Devold Expedition. Acest model este un strat de bază pentru condiții extreme. Vântul, frigul, înghețul și ploaia măruntă nu au nicio șansă. Acest pulover cu guler în două straturi vă poate menține corpul cald în orice condiții. O construcție în două straturi, în care rolul principal al stratului interior este de a îndepărta rapid excesul de umiditate de pe corp către cel de-al doilea strat, unde se evaporă. Stratul exterior este îmbogățit cu 10% poliamidă pentru a-i spori durabilitatea. Ambele straturi asigură, de asemenea, o izolare excelentă. Două straturi mai slabe sunt întotdeauna mai bune decât unul puternic. De aceea, Expedition este atât de popular pentru confortul său termic deosebit și libertatea maximă de mișcare. Ideal pentru condiții de frig și îngheț pentru activități de iarnă, drumeții, vânătoare și alte activități în aer liber la temperaturi de până la -50 °C.
Pulover cu guler în două straturi extrem de călduros, nu numai pentru exploratorii polari, ci și pentru marile congelatoare. Îmbrățișează corpul cu o potrivire perfectă, care este susținută de alegerea unui material foarte elastic, care vă oferă libertate maximă de mișcare în timpul oricărei activități. Cusăturile plate previn abraziunea neplăcută a pielii și bășicile neplăcute de pe piele. Materialul dublu de la manșetele mânecilor asigură stabilitatea formei și o rezistență mai mare la deteriorări mecanice. Mânecile extinse cu gaură pentru degetul mare protejează în siguranță încheietura mâinii și palma. Standul încălzește gâtul. Fermoar scurt pentru o aerisire ușoară a excesului de căldură. Croiala extrem de confortabilă, dar foarte mulată, facilitează suprapunerea și oferă o senzație minunată de libertate. Spatele prelungit garantează protecția împotriva frigului chiar și atunci când sunteți aplecat.
Certificarea OEKO-TEX® garantează siguranța și siguranța pentru sănătate. Marca Devold îndeplinește criteriile stricte ale sistemului internațional de testare și certificare a textilelor.

AVANTAJE
 • material respirabil - o mai bună absorbție a transpirației de pe suprafața corpului
 • ideal pentru condiții de iarnă extreme, la temperaturi de până la - 50 °C
 • dublu strat - izolație termică ridicată, eliminare excelentă a umidității
 • cusături plate - fără bășici pe piele, mai mult confort
 • cald și uscat în orice vreme
 • stand - încălzește gâtul
 • fermoar scurt - ventilație ușoară a excesului de căldură
 • mâneci extinse cu gaură pentru degetul mare - protejează în siguranță încheietura mâinii și palma
 • material dublu la manșetele mânecilor - stabilitate a formei, rezistență mai mare la deteriorări mecanice
 • spate extins - protecție împotriva răcelii
 • moale la atingere și adaptabil la corpul dumneavoastră - confort extrem în timpul mișcării
 • rezistență la mirosuri - nu trebuie să le spălați atât de des (excelent pentru drumeții mai lungi)
 • 100% lână merino naturală - vă ține cald chiar și atunci când este umedă
 • Toată lumea va aprecia întreținerea ușoară FĂRĂ a fi nevoie de călcat și posibilitatea de a SPĂLA cămașa în mașina de spălat și de a o USCA în uscător.
CERTIFICATE
Marca Devold îndeplinește criteriile stricte ale sistemului internațional de testare și certificare pentru textile - Oeko Tex Standard 100. Acest lucru înseamnă că toate produsele sunt fabricate numai din materiale sigure pentru sănătate.
Sigla Woolmark, doar cu lenjeria de lână purtând această marcă poți fi sigur că ai în mână o calitate reală! Pentru a purta logo-ul Woolmark, un articol de îmbrăcăminte trebuie să conțină doar cea mai bună lână pură, care îndeplinește criterii stricte de calitate.
Lumea de Devold u este construită pe cea mai tehnică și de neegalat fibră naturală pe care o putem prelucra perfect. Este fabricat din lână, care este o fibră 100% naturală, cu proprietăți pe care nicio fibră artificială nu le poate înlocui. Sarcina sa principală este să te protejeze. Deși nu putem fabrica lână, de peste 166 de ani reușim să o prelucrăm perfect și să îi extragem proprietățile unice. Ne procesăm propria lână, iar facilitățile noastre de producție sunt situate exclusiv în Europa. Suntem singurii care controlează întregul proces de producție a lânii, de la tunsul oilor, la filarea firelor, la țesutul țesăturii și la cusutul produsului final. Nu facem compromisuri atunci când vine vorba de calitate și inovație.
MATERIAL:

Interior: 100% lână Merino,
Exterior: 90% lână Merino, 10% poliamidă. Greutate: extra cald 235gr/m2, fibră: fină 18,7microni

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.