Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


(Stoc epuizat) Tricou din merinos pentru bărbați cu fermoar în sus Devold Breeze GO-181-245-A-258A

(Stoc epuizat) Tricou din merinos pentru bărbați cu fermoar în sus Devold Breeze GO-181-245-A-258A

Cămașă Merino pentru bărbați .. Mai mult

Tricou din merinos pentru bărbați cu fermoar în sus Devold Breeze GO-181-245-A-258A

CĂMAȘĂ DE LÂNĂ CU GULER ÎNALT

Cămașă bărbătească BREEZE cu mânecă lungă și guler ridicat din gama DEVOLD® BREEZE. Cămașă extrem de confortabilă și totuși elegantă pentru stratul de bază.

Expediție în Apalucha, adrenalină de iarnă sau pur și simplu o zi de lucru petrecută într-un birou rece. Căutați un strat de bază cu o gamă largă de aplicații? Vrei să te bucuri și tu de fiecare zi? Alegeți un strat de bază optim, care să fie respirabil, să se usuce rapid și să evacueze rapid umezeala de pe corp către straturile exterioare. Participă activ la termoreglarea organismului. Cămașa bărbătească Breeze cu mânecă lungă și guler înalt se potrivește exact acestor nevoi.

Greutatea foarte redusă și materialul de cea mai bună calitate predestinează Devold ® Breeze pentru o gamă largă de aplicații.

Fie că ziua ta este marcată de sport, de un volum maxim de muncă, de călătorii pe meleaguri necunoscute sau de relaxare. Tricoul cu mânecă lungă Breeze îmbrățișează corpul cu o croială perfectă, care amintește de proporțiile masculine și vă permite să uitați de toate grijile.

DETALII PENTRU CONFORT ȘI PERFORMANȚĂ

  • Potrivirea perfectă recunoaște fizicul masculin
  • Materialul flexibil permite libertatea de mișcare
  • Standul încălzește părțile gâtului
  • Fermoar scurt pentru o îmbrăcare/dezbrăcare ușoară și ventilarea excesului de căldură
  • Mânecă lungă
  • Cusăturile plate elimină abraziunea pielii
  • 100% lână merino naturală - vă ține cald chiar și atunci când este umedă
  • Toată lumea va aprecia întreținerea ușoară FĂRĂ a fi nevoie de călcat și posibilitatea de a SPĂLA cămașa în mașina de spălat și de a o USCA în uscător.

CERTIFICATE

Marca Devold îndeplinește criteriile stricte ale sistemului internațional de testare și certificare pentru textile - Oeko Tex Standard 100. Acest lucru înseamnă că toate produsele sunt fabricate numai din materiale sigure pentru sănătate.

Sigla Woolmark, doar cu lenjeria de lână purtând această marcă poți fi sigur că ai în mână o calitate reală! Pentru a purta logo-ul Woolmark, un articol de îmbrăcăminte trebuie să conțină doar cea mai bună lână pură, care îndeplinește criterii stricte de calitate.

Devold este cea mai bună calitate naturală din Norvegia. Una dintre cele mai vechi mărci de îmbrăcăminte de pe piață, cu dezvoltare și producție internă în fabrica sa din Europa. Pentru a-și produce produsele, aceștia folosesc lână de cea mai bună calitate de la fermieri din Noua Zeelandă și Australia. Acești fermieri furnizează lâna exclusiv către Devold u. Lumea de Devold u este construită pe cea mai tehnică și de neegalat fibră naturală pe care o putem prelucra perfect. Este fabricat din lână, care este o fibră 100% naturală, cu proprietăți pe care nicio fibră artificială nu le poate înlocui. Sarcina sa principală este să te protejeze. Deși nu putem fabrica lână, de peste 166 de ani reușim să o prelucrăm perfect și să îi extragem proprietățile unice. Ne procesăm propria lână, iar facilitățile noastre de producție sunt situate exclusiv în Europa. Suntem singurii care controlează întregul proces de producție a lânii, de la tunsul oilor, la filarea firelor, la țesutul țesăturii și la cusutul produsului final. Nu facem compromisuri atunci când vine vorba de calitate și inovație.

MATERIAL

  • 100% lână Merino, greutate: 150 g/m2, fibră: Superfine 17,5 microni

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.