Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


(Stoc epuizat) Tricou cu mânecă lungă Merino cu dublu strat pentru bărbați Devold GO-237-240-A-284A

(Stoc epuizat) Tricou cu mânecă lungă Merino cu dublu strat pentru bărbați Devold GO-237-240-A-284A

Cămașă Merino pentru bărbați .. Mai mult

Tricou cu mânecă lungă Merino cu dublu strat pentru bărbați Devold GO-237-240-A-284A

Construcție în două straturi absolut perfectă pentru vremea rece. Performanță sportivă maximă fără mirosuri, în condiții de uscăciune și confort total. Un material cu adevărat inteligent și elegant conceput pentru atleții exigenți.

Este un material cu două straturi, în care stratul interior din 100% fibră ThermoLite elimină rapid umezeala din corp către stratul exterior, iar pentru cei cu pielea mai sensibilă la merino, Thermolite este mai confortabil la atingere. Stratul exterior este format din 80% lână merinos pură și 20% poliamidă. Această fibră vă oferă o izolare termică ridicată și vă asigură că vă rămâne cald chiar dacă vă udați puțin sau transpirați foarte tare. Straturile sunt conectate punctiform la fiecare câțiva milimetri. Combinația ideală de fibre, în care stratul interior atrage umezeala dinspre corp spre stratul exterior, unde se evaporă de la suprafață. Pur și simplu, acest guler cu guler înalt izolează perfect și veți simți o căldură constantă și confortabilă.

Croiala este anatomică și se potrivește perfect fiecărui corp. Mânecile raglan și cusăturile plate asigură un confort extraordinar, fără a irita pielea. O manșetă dublă la mâneci adaugă stabilitate formei și oferă o protecție mai mare împotriva deteriorărilor mecanice. Spatele extins permite o aplecare adâncă fără a expune șoldurile și zona sacrală. Înfășurarea cu fermoar asigură o ventilație confortabilă atunci când este nevoie, protejând în același timp gâtul în condiții meteo nefavorabile

Lenjeria de corp termică Devold Duo Active este potrivită pentru toate activitățile montane de toamnă până primăvara. Ideal pentru drumeții, snowboarding, schi alpinism, schi alpin clasic, schi alpin, schi fond și alergare și ciclism toamna sau primăvara, ca un singur strat.

CEA MAI BUNĂ CALITATE NATURALĂ DIN NORVEGIA PENTRU BĂRBAȚI

 • cusături plate și mâneci raglan - elimină abraziunea pielii
 • gulerat ideal ca prim și unic strat, precum și ca strat de bază pentru straturile ulterioare
 • spate extins - protejează șoldurile împotriva frigului, nu se înfășoară în sus
 • material dublu pe manșete - stabilitate dimensională mai mare, rezistență la deteriorări mecanice
 • panouri pe laterale - libertate maximă de mișcare.
 • guler cu fermoar - ventilație confortabilă atunci când este nevoie, de asemenea, vă protejează gâtul pe vreme rea
 • datorită țesăturii sale dublu tricotate, se remarcă prin absorbția perfectă a umezelii și izolarea termică ridicată
 • Calitatea și fiabilitatea au fost deja verificate pentru dvs. de către expediționari și exploratori din întreaga lume, sportivi, lucrători în cabane de munte și diverse organizații, cum ar fi. Serviciul montan.
 • Lâna nu se topește și nu arde și oferă o protecție naturală ridicată împotriva razelor UV dăunătoare.
 • Devold nu miroase, chiar dacă transpiri în ea de mai multe ori, deoarece lâna împiedică bacteriile să se înmulțească.
 • Lenjeria de corp termică vă reglează în mod activ bunăstarea termică - se încălzește iarna, se răcește la căldură.
 • Datorită prelucrării speciale, lenjeria de corp merinos Devold este mai ușoară și mai confortabilă decât alte materiale
 • Devold vă poate îmbrăca pentru orice activitate și în orice condiții.
 • guler ideal pentru când se suprapune din nou
 • 80% lână merinos naturală - vă ține cald chiar și atunci când este umedă
 • Toată lumea va aprecia ușurința întreținerii FĂRĂ a fi nevoie de călcat și capacitatea de a spăla în mașina de spălat și de a usca în uscător.

CERTIFICATE

Marca Devold îndeplinește criteriile stricte ale sistemului internațional de testare și certificare pentru textile - Oeko Tex Standard 100. Acest lucru înseamnă că toate produsele sunt fabricate numai din materiale sigure pentru sănătate.

Sigla Woolmark, doar cu lenjeria de lână purtând această marcă poți fi sigur că ai în mână o calitate reală! Pentru a purta logo-ul Woolmark, un articol de îmbrăcăminte trebuie să conțină doar cea mai bună lână pură, care îndeplinește criterii stricte de calitate.

Lumea de Devold u este construită pe cea mai tehnică și de neegalat fibră naturală pe care o putem prelucra perfect. Este fabricat din lână, care este o fibră 100% naturală, cu proprietăți pe care nicio fibră artificială nu le poate înlocui. Sarcina sa principală este să te protejeze. Deși nu putem fabrica lână, de peste 166 de ani reușim să o prelucrăm perfect și să îi extragem proprietățile unice. Ne procesăm propria lână, iar facilitățile noastre de producție sunt situate exclusiv în Europa. Suntem singurii care controlează întregul proces de producție a lânii, de la tunsul oilor, la filarea firelor, la țesutul țesăturii și la cusutul produsului final. Nu facem compromisuri atunci când vine vorba de calitate și inovație.

MATERIAL

Interior: 100% poliester ( ThermoLite)

Exterior: 80% lână Merino, 20% poliamidă,

greutate: 205 g/m2, fibră: Medium 20,5 microni

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.