Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


(Stoc epuizat) Tricou bărbătesc din merinos Devold Lână Mesh GO-151-224-A-960A

(Stoc epuizat) Tricou bărbătesc din merinos Devold Lână Mesh GO-151-224-A-960A

Cămașă Merino pentru bărbați .. Mai mult

Tricou bărbătesc din merinos Devold Lână Mesh GO-151-224-A-960A

Tricou original din lână Devold Wool Mesh. Încă nu îl ai? Serios? Cu toate acestea, nu există un tricou funcțional mai bun pentru a fi purtat pe tot parcursul anului. Modelele ușoare ale stratului de bază sportiv Devold WOOL MESH elimină rapid și fiabil umezeala de pe corp, rețin căldura la maximum și sunt respirabile. Proprietățile de uscare rapidă asigură faptul că corpul tău rămâne uscat și cald chiar și atunci când transpiri abundent.

Tricou tricotat din două tricouri diferite din lână merinos. Plasa și nervurile sunt elastice, astfel încât nu limitează mișcarea. Structura țesăturii tricotate are mai puține puncte de contact cu pielea. Țesătura tricotată cu ochiuri de plasă atinge pielea cu o suprafață mai mică decât o țesătură clasică plată, astfel încât se creează un strat subțire de aer izolator suplimentar între tricou și corp și, de asemenea, în țesătura tricotată în sine. Cea mai mare parte a tricoului este confecționată din plasă, care este concepută pentru a asigura o mai mare respirabilitate, uscare rapidă și îndepărtarea transpirației de corp în zonele necesare. Pe toată partea din față și peticele, cămașa este confecționată din tricot clasic, care asigură o senzație plăcută de căldură și vă ține cald.

Poate fi folosit pentru drumeții, schi, schi alpinism, alpinism, alpinism, ciclism, ultramaraton sau chiar pentru dormit. În zilele călduroase de vară, se încălzește mai degrabă după apusul soarelui. Își îndeplinește serviciul în mod fiabil ca prim strat direct pe corp și ca al doilea strat peste un tricou cu mânecă scurtă din lână mai slabă sau un maiou. O caracteristică uimitoare a tricourilor din lână merinos este rezistența lor la mirosuri. Chiar și în timpul activităților foarte solicitante și foarte transpirate, rezistă perfect la mirosul de transpirație, ceea ce va fi apreciat mai ales de partenerii dvs., cu care vă duceți performanța sportivă tot mai departe.

Croiala se potrivește perfect curbelor femeilor. Îți urmărește corpul foarte bine. Spatele este alungit, astfel încât nu se strânge când vă mișcați, iar șoldurile sunt protejate de frig. Mânecile sunt ușor mai lungi, ceea ce reprezintă un avantaj mai ales pentru mâinile ridicate, când nu se răsucesc și continuă să se așeze frumos pe încheietura mâinii.

Designul sporește atractivitatea trucului. Cusături scurte decorative, etichetă pe umăr și șnururi distinctive. Datorită acestor elemente, putem alege cămașa și pentru o ținută casual.

CEA MAI BUNĂ CALITATE NATURALĂ DIN NORVEGIA PENTRU BĂRBAȚI

 • decolteu rotund pentru o suprapunere ușoară
 • spate extins - protejează șoldurile împotriva frigului, nu se înfășoară în sus
 • mâneci mai lungi - nu se răsucesc nici măcar atunci când brațele sunt ridicate și încă țin încheietura mâinii
 • panouri pe laterale - libertate maximă de mișcare.
 • datorită țesăturii sale tricotate cu ochiuri de plasă, este ușor și elimină perfect transpirația de pe corp
 • tricot cu nervuri - asigură o senzație de căldură și confort
 • Calitatea și fiabilitatea au fost deja verificate pentru dvs. de către expediționari și exploratori din întreaga lume, sportivi, lucrători în cabane de munte și diverse organizații, cum ar fi. Serviciul montan.
 • Lâna nu se topește și nu arde și oferă o protecție naturală ridicată împotriva razelor UV dăunătoare.
 • Devold nu miroase, chiar dacă transpiri în ea de mai multe ori, deoarece lâna împiedică bacteriile să se înmulțească.
 • Lenjeria de corp termică vă reglează în mod activ bunăstarea termică - se încălzește iarna, se răcește la căldură.
 • Datorită prelucrării speciale, lenjeria de corp merinos Devold este mai ușoară și mai confortabilă decât alte materiale
 • Devold vă poate îmbrăca pentru orice activitate și în orice condiții.
 • cămașă ideală pentru următorul eveniment de stratificare
 • 100% lână merino naturală - vă ține cald chiar și atunci când este umedă
 • Toată lumea va aprecia întreținerea ușoară FĂRĂ a fi nevoie de călcat și posibilitatea de a SPĂLA cămașa în mașina de spălat și de a o USCA în uscător.

CERTIFICATE

Marca Devold îndeplinește criteriile stricte ale sistemului internațional de testare și certificare pentru textile - Oeko Tex Standard 100. Acest lucru înseamnă că toate produsele sunt fabricate numai din materiale sigure pentru sănătate.

Sigla Woolmark, doar cu lenjeria de lână purtând această marcă poți fi sigur că ai în mână o calitate reală! Pentru a purta logo-ul Woolmark, un articol de îmbrăcăminte trebuie să conțină doar cea mai bună lână pură, care îndeplinește criterii stricte de calitate.

Lumea de Devold u este construită pe cea mai tehnică și de neegalat fibră naturală pe care o putem prelucra perfect. Este fabricat din lână, care este o fibră 100% naturală, cu proprietăți pe care nicio fibră artificială nu le poate înlocui. Sarcina sa principală este să te protejeze. Deși nu putem fabrica lână, de peste 166 de ani reușim să o prelucrăm perfect și să îi extragem proprietățile unice. Ne procesăm propria lână, iar facilitățile noastre de producție sunt situate exclusiv în Europa. Suntem singurii care controlează întregul proces de producție a lânii, de la tunsul oilor, la filarea firelor, la țesutul țesăturii și la cusutul produsului final. Nu facem compromisuri atunci când vine vorba de calitate și inovație.

MATERIAL

 • 100% lână Merino, greutate: 190gr/m2, fibre: Fină 18,7 microni

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.