Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


(Stoc epuizat) Cămașă din merinos pentru bărbați Devold Breeze GO-181-221-A-258A

(Stoc epuizat) Cămașă din merinos pentru bărbați Devold Breeze GO-181-221-A-258A

Cămașă Merino pentru bărbați .. Mai mult

Cămașă din merinos pentru bărbați Devold Breeze GO-181-221-A-258A

CĂMAȘĂ DE LÂNĂ DIN NORVEGIA PENTRU BĂRBAȚI

Ziua ta este marcată de sport? Vă confruntați cu o sarcină de lucru maximă? Îți place să călătorești? Vă permiteți o relaxare completă? Acesta este scopul tricoului Devold Breeze. Vremea se schimbă constant în zilele de vară. O dimineață răcoroasă este înlocuită de o amiază fierbinte și însorită, iar seara vine o furtună. Vrei să te bucuri și tu de acele zile? Alegeți tricoul Devold Breeze ca strat de bază optim. Descoperiți confortul maxim și experimentați senzația de căldură plăcută în orice condiții. Încearcă tricoul foarte ușor și moale, fabricat din cea mai fină lână merinos. Cufundați-vă în fiecare zi fără să vă faceți griji cu privire la mirosul și transpirația care vă curg pe corp. Tricoul face parte din seria Devold ®Breeze. Este excepțional datorită utilizării sale pe tot parcursul anului, capacității sale de a contribui la termoreglarea corpului și de a rezista la mirosuri chiar și atunci când este purtat pentru perioade lungi de timp. Această cămașă Devold este pur și simplu un strat de bază confortabil și încă șic, care va deveni piesa ta preferată pentru fiecare zi.

  • decolteu rotund
  • cusături plate
  • cămașă ideală pentru următorul eveniment de stratificare
  • Calitatea și fiabilitatea au fost deja verificate pentru dvs. de către expediționari și exploratori din întreaga lume, sportivi, lucrători în cabane de munte și diverse organizații, cum ar fi. Serviciul montan.
  • 100% lână merino naturală - vă ține cald chiar și atunci când este umedă
  • Toată lumea va aprecia întreținerea ușoară FĂRĂ a fi nevoie de călcat și posibilitatea de a SPĂLA cămașa în mașina de spălat și de a o USCA în uscător.

CERTIFICATE

Marca Devold îndeplinește criteriile stricte ale sistemului internațional de testare și certificare pentru textile - Oeko Tex Standard 100. Acest lucru înseamnă că toate produsele sunt fabricate numai din materiale sigure pentru sănătate.

Sigla Woolmark, doar cu lenjeria de lână purtând această marcă poți fi sigur că ai în mână o calitate reală! Pentru a purta logo-ul Woolmark, un articol de îmbrăcăminte trebuie să conțină doar cea mai bună lână pură, care îndeplinește criterii stricte de calitate.

Devold este cea mai bună calitate naturală din Norvegia. Una dintre cele mai vechi mărci de îmbrăcăminte de pe piață, cu dezvoltare și producție internă în fabrica sa din Europa. Pentru a-și produce produsele, aceștia folosesc lână de cea mai bună calitate de la fermieri din Noua Zeelandă și Australia. Acești fermieri furnizează lâna exclusiv către Devold u. Lumea de Devold u este construită pe cea mai tehnică și de neegalat fibră naturală pe care o putem prelucra perfect. Este fabricat din lână, care este o fibră 100% naturală, cu proprietăți pe care nicio fibră artificială nu le poate înlocui. Sarcina sa principală este să te protejeze. Deși nu putem fabrica lână, de peste 166 de ani reușim să o prelucrăm perfect și să îi extragem proprietățile unice. Ne procesăm propria lână, iar facilitățile noastre de producție sunt situate exclusiv în Europa. Suntem singurii care controlează întregul proces de producție a lânii, de la tunsul oilor, la filarea firelor, la țesutul țesăturii și la cusutul produsului final. Nu facem compromisuri atunci când vine vorba de calitate și inovație.

MATERIAL

  • 100% lână Merino, greutate: 150 g/m2, fibră: Superfine 17,5 microni

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.