Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


(Stoc epuizat) Hanocă reversibilă merinos pentru bărbați Devold Tuvegga GO-255-304-A-422A

(Stoc epuizat) Hanocă reversibilă merinos pentru bărbați Devold Tuvegga GO-255-304-A-422A

Cămașă merino reversibilă pentru bărbați .. Mai mult

Hanocă reversibilă merinos pentru bărbați Devold Tuvegga GO-255-304-A-422A

Ați purtat vreodată vârful absolut al liniei de lenjerie intimă funcțională din lână? Nu?! În acest caz, este timpul să încercați noul produs de la Devoldu. Lenjerie intimă funcțională reversibilă din lână Devold Tuvegga. Acest tricou cu glugă este o combinație de 3 tricoturi diferite și anume Mesh wool mesh, tricot clasic cu nervuri și tricot 3D reversibil.

HUGE FLAT are buzunare de aer care reglează temperatura și care oferă două niveluri selectabile de izolare. Țesătura tricotată netedă în contact cu pielea elimină umezeala în tricotajul 3D, unde se evaporă foarte repede. Atunci când este întoarsă pe dos, funcționalitatea se schimbă, iar tricotajul 3D de lângă piele reține mai mult aer, ceea ce sporește confortul termic. Datorită efectului 3D, lenjeria de corp se adaptează cu ușurință la diferite forme de stres în timpul activităților sportive și la schimbările de temperatură ambientală. Designul reversibil este folosit pe părțile reci ale corpului, în zona pieptului, a brațelor și a părților laterale.

Prima parte are un tricot înalt la nivelul pielii, care păstrează mai mult aer înăuntru și astfel crește confortul termic. Cealaltă parte este confecționată din material tricotat neted, care asigură o respirabilitate ridicată.

Plasturele pentru coaste CLASSIC se utilizează în zonele calde ale corpului, cum ar fi abdomenul și brațele inferioare. Este foarte ușor, menținând în același timp capacitățile de izolare termică. Absoarbe umezeala și menține corpul uscat în timpul mișcării.

Materialul fleece din plasă cu uscare rapidă asigură o îndepărtare rapidă a umezelii de pe corp. Se găsește pe părțile cele mai transpirate ale corpului, cum ar fi spatele și axilele.

Utilizarea pe scară largă a Devold Tuvegg-ului sub formă de schi de iarnă, schi alpinism, snowboarding sau schi fond. Purtați partea netedă Devold Tuvegga pe corp și experimentați senzația extraordinară de mișcare nerestricționată și un sentiment de libertate într-un material irezistibil de elastic, cu o potrivire perfectă, care se lipește absolut de corp și totuși abia se înregistrează. Împiedică transpirația să curgă pe corp în timpul activităților de agrement intense.

Îți place relaxarea completă pe terasa de iarnă, drumețiile ușoare sau viața de oraș de iarnă? Preferați o plimbare cu zăpada scrâșnind sub picioare și soarele de munte care vă dă energie? Purtați partea de corp Devold Tuvegga cu tricot înalt și experimentați o senzație deosebită de căldură și confort.

CERTIFICATE

Marca Devold îndeplinește criteriile stricte ale sistemului internațional de testare și certificare pentru textile - Oeko Tex Standard 100. Acest lucru înseamnă că toate produsele sunt fabricate numai din materiale sigure pentru sănătate.

Sigla Woolmark , doar cu lenjeria de lână purtând această marcă poți fi sigur că ai în mână o calitate reală! Pentru a purta logo-ul Woolmark, un articol de îmbrăcăminte trebuie să conțină doar cea mai bună lână pură, care îndeplinește criterii stricte de calitate.

ISPO 2018 München Premiul ISPO este acordat acelor produse care sunt inovatoare din punct de vedere al materialului, construcției și designului. Suntem foarte încântați că marca noastră Devold a primit acest premiu pentru sezonul de iarnă 2018/19.

Lumea de Devold u este construită pe cea mai tehnică și de neegalat fibră naturală pe care o putem prelucra perfect. Este fabricat din lână, care este o fibră 100% naturală, cu proprietăți pe care nicio fibră artificială nu le poate înlocui. Sarcina sa principală este să te protejeze. Deși nu putem fabrica lână, de peste 166 de ani reușim să o prelucrăm perfect și să îi extragem proprietățile unice. Ne procesăm propria lână, iar facilitățile noastre de producție sunt situate exclusiv în Europa. Suntem singurii care controlează întregul proces de producție a lânii, de la tunsul oilor, la filarea firelor, la țesutul țesăturii și la cusutul produsului final. Nu facem compromisuri atunci când vine vorba de calitate și inovație.

CEA MAI BUNĂ CALITATE NATURALĂ DIN NORVEGIA PENTRU BĂRBAȚI

 • reversibil - utilizare largă într-o singură cămașă
 • 3 tipuri diferite de tricotaje pe o singură piesă de îmbrăcăminte - pentru un confort maxim
 • Glugă practică cu guler înalt
 • material respirabil - o mai bună absorbție a transpirației de pe suprafața corpului
 • moale la atingere și adaptabil la corpul dumneavoastră - confort extrem în timpul mișcării
 • cusături plate și mâneci raglan - elimină abraziunea pielii
 • curea dublă pentru încheietura mâinii cu orificiu pentru degetul mare - protecție sporită împotriva deteriorărilor mecanice
 • panouri laterale din plasă - oferă întindere, lejeritate, flexibilitate și super respirabilitate
 • Calitatea și fiabilitatea au fost deja verificate pentru dvs. de către expediționari și exploratori din întreaga lume, sportivi, lucrători în cabane de munte și diverse organizații, cum ar fi. Serviciul montan.
 • Lâna nu se topește și nu arde și oferă o protecție naturală ridicată împotriva razelor UV dăunătoare.
 • Devold nu miroase, chiar dacă transpiri în ea de mai multe ori, deoarece lâna împiedică bacteriile să se înmulțească.
 • Lenjeria de corp termică vă reglează în mod activ bunăstarea termică - se încălzește iarna, se răcește la căldură.
 • Datorită prelucrării speciale, lenjeria de corp merinos Devold este mai ușoară și mai confortabilă decât alte materiale
 • Devold vă poate îmbrăca pentru orice activitate și în orice condiții.
 • cămașă ideală pentru următorul eveniment de stratificare
 • 100% lână merino naturală - vă ține cald chiar și atunci când este umedă
 • Toată lumea va aprecia întreținerea ușoară FĂRĂ a fi nevoie de călcat și posibilitatea de a SPĂLA cămașa în mașina de spălat și de a o USCA în uscător.

MATERIAL

tricot 3D: 99% lână Merino, 1% elastan; greutate: 250 g/m2, fibră: Fină 18,7 microni

Tricot neted: 100% lână Merino; greutate: 190g/m2, fibră: Fină 18,7 microni

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.