Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


(Stoc epuizat) Pantaloni merinos de drumeție pentru femei Devold Heroy GO-407-163-A-960A

(Stoc epuizat) Pantaloni merinos de drumeție pentru femei Devold Heroy GO-407-163-A-960A

Pantaloni din Merino .. Mai mult

Pantaloni merinos de drumeție pentru femei Devold Heroy GO-407-163-A-960A

PANTALONI DE DRUMEȚIE SUBȚIRI, UȘORI, REZISTENȚI LA VÂNT ȘI HIDROFUGITIVI DEVOLD HEROY.

Acești pantaloni inovatori sunt confecționați din 54% lână merinos. Un strat superior a cărui croială sportivă se potrivește perfect fiecărui corp. Materialul este foarte flexibil și nu limitează mișcarea. Rezistență excelentă la vânt și apă. Cine nu ar aprecia o astfel de protecție în zilele cu vânt și în timpul furtunilor bruște de vară? Două buzunare practice clasice, plus un buzunar pe spate și un alt buzunar în partea din față a coapsei cu fermoar. Pantaloni cu talie fixă și bucle de centură. Închidere frontală cu un cui și fermoar. Detaliile reflectorizante pentru siguranța ta pe întuneric sunt amplasate deasupra fundului sub forma logo-ului Devold și pe partea din față a piciorului drept inscripția Devold. Cusăturile sunt plasate strategic pentru a evita abraziunea incomodă a pielii. Cusături laterale profilate și genunchi conturați pentru confort maxim și libertate de mișcare. Manșetele reglabile de la gleznă se adaptează perfect la încălțămintea dumneavoastră.

FRUMUSEȚE ȘI CONFORT DIN NORVEGIA PENTRU FEMEI CA TINE

 • material respirabil - o mai bună absorbție a transpirației de pe suprafața corpului
 • moale la atingere și adaptabil la corpul dumneavoastră - confort extrem în timpul mișcării
 • rezistență la mirosuri - nu trebuie să le spălați atât de des (excelent pentru drumeții mai lungi)
 • subțire, ușoară, rezistentă la vânt, hidrofugă, cu uscare rapidă, respirabilă - confort maxim
 • buzunare practice
 • cusături laterale și genunchi conturate - confort și libertate de mișcare
 • manșete reglabile la gleznă - se adaptează la încălțămintea ta
 • talie cu bucle de centură
 • Detalii reflectorizante - protecție în întuneric și în amurg
 • ideal ca strat superior
 • 54% lână merinos naturală - vă ține cald chiar și atunci când este umedă
 • Toată lumea va aprecia întreținerea ușoară FĂRĂ a fi nevoie de călcat și posibilitatea de a SĂLBA pantalonii în mașina de spălat

CERTIFICATE

Marca Devold îndeplinește criteriile stricte ale sistemului internațional de testare și certificare pentru textile - Oeko Tex Standard 100. Acest lucru înseamnă că toate produsele sunt fabricate numai din materiale sigure pentru sănătate.

Sigla Woolmark, doar cu lenjeria de lână purtând această marcă poți fi sigur că ai în mână o calitate reală! Pentru a purta logo-ul Woolmark, un articol de îmbrăcăminte trebuie să conțină doar cea mai bună lână pură, care îndeplinește criterii stricte de calitate.

lumea Devoldu este construită pe cea mai tehnică și de neegalat fibră naturală pe care o putem prelucra perfect. Este fabricat din lână, care este o fibră 100% naturală, cu proprietăți pe care nicio fibră artificială nu le poate înlocui. Sarcina sa principală este să te protejeze. Deși nu putem fabrica lână, de peste 166 de ani reușim să o prelucrăm perfect și să îi extragem proprietățile unice. Ne procesăm propria lână, iar facilitățile noastre de producție sunt situate exclusiv în Europa. Suntem singurii care controlează întregul proces de producție a lânii, de la tunsul oilor, la filarea firelor, la țesutul țesăturii și la cusutul produsului final. Nu facem compromisuri atunci când vine vorba de calitate și inovație.

MATERIAL

54% lână Merino, 40% poliamidă, 6% elastan. Greutate: 145gr/m2, fibră: fină 17,5 microni

Parametri

Brand-uri: Devold
Intrastat: Pentru bărbaţi kalhoty - 0,60 - 62034319

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.