Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Rucsac Salewa RANDONNÉE 32L 1250-6405

Rucsac Salewa RANDONNÉE 32L 1250-6405

Reduceri

Rucsac Salewa RANDONNÉE 32L 1250-6405 .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 14 zile

890,99 lei
-20%
712,79 lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 712,79 lei

Rucsac Salewa RANDONNÉE 32L 1250-6405

Vă prezentăm rucsacul hibrid tehnic versatil de 32 de litri pentru activități de alpinism și alpinism pe timp de iarnă, prevăzut cu sistemul de transport Contact Flow Fit pentru a vă menține spatele uscat.

Descriere:
Randonnée este un rucsac versatil, conceput pentru performanță în drumeții de iarnă și traversări alpine. Cățărările de iarnă sunt interesante și frumoase, dar atunci când urci sau mergi cu rucsacul în spate, corpul tău începe să transpire încercând să scadă temperatura. În acest fel, spatele și umerii pot fi udați de sudoare și riscă să se răcească prea tare, mai ales dacă temperatura scade sau vântul bate în timpul coborârii. Sistemul nostru de asistență Contact Flow Fit oferă o soluție revoluționară la această problemă. Acesta poate permite o transpirație mai mare pe cm² decât construcțiile convenționale și reduce temperatura în partea centrală a spatelui cu 1,6°C după 15 minute. Acest lucru este posibil datorită suprafeței reduse de contact cu caroseria și a sistemului de microventilație încorporat cu canale de aer 3D, care permite un flux de aer mai mare către partea din spate. Rezultatul este un confort extins pentru zilele lungi pe munte.

Randonnée are și alte soluții inteligente care îl fac să fie rucsacul ideal pentru iarnă. Materialul său durabil ROBIC® este un nailon special de înaltă rezistență care este cu 60% mai rezistent la rupere decât materialele convenționale pentru rucsacuri din nailon și poate rezista la aproape orice, de la pietre la crampoane și la unelte pentru gheață. Sistemul dovedit de curele de umăr divizate permite o mobilitate mai mare a brațelor decât în cazul rucsacurilor convenționale, o caracteristică esențială atunci când urcați cu schiuri și piei sau când treceți peste proeminențele de cățărare. Acest rucsac dispune de detalii funcționale, cum ar fi atașarea frânghiei, atașarea pioletului și diverse opțiuni de atașare a schiurilor (paralelă și diagonală), care permit o fixare rapidă fără a fi nevoie să scoateți rucsacul. Există, de asemenea, un buzunar din fleece pentru a vă proteja ochelarii de zgârieturi, un buzunar pentru capac, un buzunar lateral separat pentru piei umede și un compartiment specific pentru lopată și sonde.

În stoc
Grupa de vârstă: adulți
Sex: Unisex
Dimensiuni: 53 x 29 x 23 cm
Greutate: 995 g
Volum: 32 l
Lungimea corpului: 45 - 53 cm

Material:
Robic 210D Nylon Ripstop
Țesătură Robic®

Sistem de transport: Dry Back Contact

Parametri

Brand-uri: Salewa
Intrastat: Batohy - 1,20 - 42029291
Disponibilitate: În termen de 14 zile

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.