Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Rucsac Salewa Ultralight 15L 1419-4150

Rucsac Salewa Ultralight 15L 1419-4150

Reduceri

Rucsac de calitate .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 14 zile

182,99 lei
-10%
163,97 lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 163,97 lei

Rucsac Salewa Ultralight 15L 1419-4150

Dalede la agitația din Sella Ronda, iarna în Dolomiți oferă o rețea complexă de vârfuri, fețe deschise și văi acoperite de zăpadă.

Rucsacul Winter Mate combină o capacitate de 30 de litri, ideală pentru schi-alpinism, snowboarding sau snowshoeing. Sistemul de spate Dry Back Contact cu canale 3D concepute pentru a răci spatele și reduce transpirația, asigurându-vă confortul chiar și atunci când alergați pe pereți sau urcați pe jos dealuri.

Alte caracteristici ale rucsacului vă vor pregăti perfect pentru iarnă: fixare paralelă a schiurilor, buzunar de siguranță pentru avalanșă care permite acces imediat la lopată și la sonda de avalanșă, accesoriu special pentru și un fermoar pe toată lungimea rucsacului pentru a vă asigura că aveți tot conținutul său la îndemână, inclusiv acele ascunzișuri ascunse pe furiș chiar sub rucsac. În plus, există un buzunar pentru obiecte de valoare cu suport pentru chei și catarame speciale care sunt ușor de manevrat chiar și cu mănuși.
   
Recuperat din este fabricat din poliester robust 420-denier, de două ori mai durabil rezistent la rupere și poliester de 750 denier cu un strat impermeabil. Compania Salewa Fabricanți angajați la standarde riguroase, auditate independent de responsabilitate socială și în condiții de muncă echitabile. Rucsac Winter Mate este partenerul ideal pentru aventurile tale de iarnă.

Parametri

Brand-uri: Salewa
culori Salewa: červená(1700), černá-supeblack(0990)
Disponibilitate: În termen de 14 zile

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.