Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Rucsac de dama Salewa Iarna Mate 28l W 1298-1645

Rucsac de dama Salewa Iarna Mate 28l W 1298-1645

Reduceri

Rucsac de calitate .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 14 zile

627,99 lei
-20%
502,39 lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 502,39 lei

Rucsac de dama Salewa Iarna Mate 28l W 1298-1645

Dolomiții, deseori descriși ca fiind cei mai frumoși lanțuri muntoase din lume, iarna oferă o rețea complicată de vârfuri, fețe deschise și văi acoperite de zăpadă.

Rucsacul nostru de iarnă Mate pentru femei oferă o capacitate de 28 de litri, ideal pentru schi-alpinism, splitboarding și snowshoeing atunci când nu doriți să împachetați prea mult. Înapoi sistemul Dry Back Contact este conceput special pentru corpul feminin și folosește tehnologia 3D canale concepute pentru a răci spatele și a reduce transpirația, acesta oferă confort mai ales în timpul activităților intense.

Oferă, de asemenea, posibilitatea de a lucra în paralel atașare a schiurilor, un buzunar de siguranță pentru avalanșă care permite accesul imediat la lopată și la sonda de avalanșă, un accesoriu special pentru piolet, snowboard sau rachete de zăpadă, și un fermoar pe toată lungimea rucsacului pentru a vă asigura că aveți imediat tot conținutul la îndemână. În plus, există un buzunar pentru obiecte de valoare cu suport pentru chei și un buzunar special pentru catarame care sunt ușor de manevrat chiar și cu mănuși.
    
Fabricat din poliester robust 420-denier, care este de două ori mai durabil rezistent la rupere și un strat de poliester de 750 denier care micșorează apa în picături și le scurge pe suprafața rucsacului, menținând interiorul uscat. Compania Salewa Fabricanți angajați la standarde exigente, auditate independent de responsabilitate socială și în condiții de muncă echitabile.

Rucsac ideal pentru excursii de iarnă la munte.

Parametri

Brand-uri: Salewa
Intrastat: Batohy - 1,20 - 42029291
Disponibilitate: În termen de 14 zile

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.