Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Rucsac de dama Salewa Antrenor montan 2 22L 1294-1645

Rucsac de dama Salewa Antrenor montan 2 22L 1294-1645

Reduceri

Rucsac de calitate .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 14 zile

697,99 lei
-10%
628,19 lei

Rucsac de dama Salewa Antrenor montan 2 22L 1294-1645

Mountain Trainer 2 este un model de 22 litri pentru femei rucsac cu o zonă de spate bine ventilată și curele de umăr divizate pentru o mai mare respirabilitate și libertate de mișcare. Această versiune de 22 de litri are închidere cu fermoar și un compartiment frontal ușor accesibil.

Contact uscat înapoi
Acesta sistemul de transport Dry Back Contact menține încărcătura aproape de corp, dar totuși asigură că spatele rămâne uscat. În acest scop, permite transpirație mai mare pe cm² decât în cazul construcțiilor tradiționale și scade temperatura în zona centrală a spatelui datorită suprafeței de contact reduse și a aerului 3D canale de aer 3D. Cureaua de talie are o bucla suplimentară pentru echipamente, de ex. Pe locație carabină via ferrata și un buzunar practic cu fermoar.

Stabilitate și control
Pentru stabilitate și control, sistemul nostru sofisticat de compresie dublă (TCS), care include compresie superioară și inferioară, astfel încât să puteți întotdeauna să stabilizați și să centrați sarcina. Curele de umăr ușoare și divizate oferă o mai bună mobilitate a brațelor și, de asemenea, reduc contactul cu corpul, promovând o mai mare confortul de transpirație și o mai bună circulație a aerului.

Caracteristici orientate spre munte
Caracteristicile principale includ: lanț, bucle pentru atașarea bețelor, husă de ploaie, buzunare laterale din plasă cu acces ușor, buzunar pentru centura de șold și multe altele. Fabricat folosind practici de producție durabile și robustă din nailon ripstop reciclat de 210 denari, această rucsac este un produs SALEWA® Committed.

Parametri

Brand-uri: Salewa
Intrastat: Batohy - 1,20 - 42029291
Disponibilitate: În termen de 14 zile

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.