Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Rucsac de dama Salewa Trek Mate 60+5L 1289-0530

Rucsac de dama Salewa Trek Mate 60+5L 1289-0530

Reduceri

Rucsac de calitate .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 14 zile

890,99 lei
-10%
801,89 lei

Rucsac de dama Salewa Trek Mate 60+5L 1289-0530

Acesta este cel mai bun rucsac de trekking, confortabil și durabil, pentru drumeții montane lungi, de mai multe zile.

Îmbrăcăminte personalizabilă
Sistemul de transport personalizat Dry Back Custom Carrying System, ușor de reglat, are o lungime a spatelui reglabilă și curele de umăr căptușite, cu formă anatomică, suport lombar și centură de talie pentru o potrivire personalizată. Rucsacul asigură un transfer bun al încărcăturii către șolduri. Designul său ușor ajută la menținerea unei greutăți reduse a rucsacului dumneavoastră. Iar sistemul Dry Back, cu un panou de spate EVA căptușit și canale de ventilație 3D, promovează o bună circulație a aerului și respirabilitate pe spate în toate anotimpurile. Curelele de umăr divizate permit o libertate de mișcare suficientă chiar și pentru un rucsac atât de mare.

Specificații funcționale
Trek Mate este confecționat din poliester ușor, rezistent la abraziune și dublu ripstop cu o bază întărită. Buzunarele mari de depozitare oferă suficient spațiu pentru hainele de rezervă sau pentru stâlpii de cort și există un compartiment frontal separat. Compartimentul principal este accesat rapid și ușor din față și poate fi extins cu încă cinci litri, dacă este necesar, cu ajutorul capacului reglabil pe înălțime.

Atașare sigură
Rucsacul Trek Mate are un buzunar securizat cu fermoar pentru obiecte de valoare și mai multe opțiuni pentru fixarea externă a bețelor de trekking etc., precum și un lanț și curele practice pentru fixarea unei caravane de la baza rucsacului. Există, de asemenea, spațiu pentru un sistem de hidratare. Rucsacul este prevăzut cu o pelerină de ploaie.

Materialul rucsacului are un finisaj DWR fără PFC - este un produs SALEWA® Committed.

Rucsacul nostru performant de 60 de litri, potrivit pentru expediții montane lungi.

Parametri

Brand-uri: Salewa
Intrastat: Batohy - 1,20 - 42029291
Disponibilitate: În termen de 14 zile

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.