Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Pantaloni Direct Alpine Eiger negru

Pantaloni Direct Alpine Eiger negru

Pantaloni funcționali de calitate .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 3 zile

1 779,99 lei

Pantaloni Direct Alpine Eiger negru

Pantaloni funcționali cu o croială foarte tehnică pentru toate sporturile de iarnă. Datorită construcția hibridă care utilizează materiale moderne, se obține o construcție excelentă potrivire și detalii tehnice sofisticate, aceștia reprezintă o soluție versatilă pentru toate sporturile de iarnă. De la schi, skialp de zi sau expediții în backcountry până la activități de alpinism de iarnă la toate nivelurile și fără limite. Material softshell confortabil și foarte elastic Pertex®skpTxtTxtId296, care a fost dezvoltat special pentru sporturi rapide, foarte aerobice, de performanță, este adăugat la partea inferioară a pantalonilor pentru o greutate redusă a picioarelor cu un material hardshell ușor în trei straturi. Pantalonii sunt suficient de largi pentru a putea fi trași peste cizme înalte de iarnă sau cizme de schi cizme. Sistemul de reglare a circumferinței părții inferioare a pantalonilor cu două curele cu închizătoare cu velcro. Adaptare anatomică perfectă bazată pe forma naturală a corpului uman și urmărește mișcările acestuia în timpul sportului. Pantaloni atât de impecabili se potrivesc și oferă un confort maxim.
  • Greutate: 565 g
  • Principal: 60% poliester + 40% poliuretan, DWR, 20.000 mm H?O/20.000 g/m?/24H - 3L PERTEX® Shield stretch softshell; Suport: 100% poliamidă (nailon) + 100% poliuretan + 100% poliamidă (nailon), DwR - 3L Gelanots High Breathable Hardshell, 20.000 mm H2O, MP 6
  • Tăietură: bărbați (REGULAR FIT)

DESCRIERE

  • Curele de velcro pe părțile laterale pentru reglarea taliei.
  • Bucle pentru fixarea epoleților. Bretele detașabile.
  • Un panou dorsal mai înalt cu o centură pre-curbată protejează zona inferioară a spatelui.
  • Un panou dorsal mai înalt cu o centură pre-curbată protejează zona inferioară a spatelui.
  • Un buzunar în partea din față a coapsei, pe piciorul drept.
  • Fabricat în Europa

Dimensiuni

Dimensiunile pentru bărbați - Direct Alpine

pantaloni


XS S M L XL XXL
pantaloni lungime laterală 96 100 104 108 112 114
talie 74 78 82 86 90 94
scaun de circuit 92 96 100 104 108 112


Vă rugăm să ia în considerare tabelul de dimensiuni pentru referință. Dimensiunile exacte ale pieselor individuale pentru diferite produse pot varia - în funcție de materialul particular și activitatea pentru care este proiectat. Amintiți-vă că alegerea unei dimensiuni corespunzătoare este întotdeauna foarte individuale, fiecare utilizator poate prefera un alt tip de tăiere (vs laxe mai stricte, mai scurte vs etc.).

Taie toate produsele noastre sunt bazate pe o singură bază. Deci, dacă ne-ați Testat deja mărimea L și vi se potrivește, prin urmare, alte produse de dimensiuni. L va sta. Pentru a verifica, găsi dimensiunea din tabelul de dimensiuni (măsura fără haine). Faptul că o parte din L (de exemplu Devil Belay jachetă și manta) dimensiunea (lățimea) este diferită de proiectare. Hainele noastre pot fi stivuite și, prin urmare, Devil Jacheta (L), ca partea de sus este mai mare decât Belay Jacheta (L). Astfel, toate straturile de îmbrăcăminte (lenjerie de la podního după sus) mărimea L, nu se combina mai multe dimensiuni.

Există unele diferențe în serie. Pentru Escaladări și reduceri de top sunt proporțional mai mult pentru organism, aceste produse sunt proiectate special pentru aplicarea și activitatea la elaborarea de anatomice este considerată importantă.
In contrast, in seria OUTDOOR ACTIVE Street și sunt de aceeași dimensiune (dimensiune. Tabelul corespunzătoare) taie în vrac și pentru a permite eventuala stratificare sub sacou și pantaloni. Universal, utilizarea pe tot parcursul anului pentru toate activitățile pentru această serie de dorit.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.