Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Pantaloni pentru bărbați Direct Alpine Pantaloni Deamon ocean / caramida

Pantaloni pentru bărbați Direct Alpine Pantaloni Deamon ocean / caramida

Pantaloni impermeabili pentru bărbați Direct Alpine Midi .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 3 zile

1 900,99 lei

Pantaloni pentru bărbați Direct Alpine Pantaloni Deamon ocean / caramida

Pantaloni hardshell foarte rezistenți și confortabili, ideali pentru desfășurarea expedițiilor, alpinism, schi alpinism, VHT, drumeții, schi. Funcționalitatea și simplitatea care elimină defecțiunile reprezintă o cerință importantă pentru cele mai solicitante acțiuni. Materialul GELANOTS garantează o protecție maximă împotriva apei și a vântului, oferind în același timp o respirabilitate foarte bună și excelează prin ușurință. Croiala tehnică, strâmtă și anatomică, nu limitează mișcările și se potrivește perfect. Combinația dintre materiale de înaltă calitate și o prelucrare tehnologică adecvată a permis obținerea unei eficiențe maxime, menținând în același timp o greutate redusă.

Greutate: 674 g
Principală: 100% poliamidă (nailon) + 100% poliuretan + 100% poliamidă, DWR - 3L GELANOTS® Hardshell, 20.000 mm H2O/20.000 g/m2/24H, Armătură: 87% poliamidă (Kevlar®) + 13% poliamidă (aramidă),
Tăietură: bărbați (ATHLETIC FIT)

DESCRIERE

  • Bretele detașabile.
  • Talie înălțată cu protecție pentru spate, reglabilă pe laterale cu Velcro. Cureaua este strânsă la interior cu cauciuc antiderapant.
  • Clapetă cu fermoar hidrofug cu două glisiere opuse.
  • Buzunar cu burduf la nivelul coapsei cu fermoar impermeabil osos.
  • Buzunar frontal practic sub centură.
  • Fabricat în Europa

Dimensiuni

Dimensiunile pentru bărbați - Direct Alpine

pantaloni


XS S M L XL XXL
pantaloni lungime laterală 96 100 104 108 112 114
talie 74 78 82 86 90 94
scaun de circuit 92 96 100 104 108 112


Vă rugăm să ia în considerare tabelul de dimensiuni pentru referință. Dimensiunile exacte ale pieselor individuale pentru diferite produse pot varia - în funcție de materialul particular și activitatea pentru care este proiectat. Amintiți-vă că alegerea unei dimensiuni corespunzătoare este întotdeauna foarte individuale, fiecare utilizator poate prefera un alt tip de tăiere (vs laxe mai stricte, mai scurte vs etc.).

Taie toate produsele noastre sunt bazate pe o singură bază. Deci, dacă ne-ați Testat deja mărimea L și vi se potrivește, prin urmare, alte produse de dimensiuni. L va sta. Pentru a verifica, găsi dimensiunea din tabelul de dimensiuni (măsura fără haine). Faptul că o parte din L (de exemplu Devil Belay jachetă și manta) dimensiunea (lățimea) este diferită de proiectare. Hainele noastre pot fi stivuite și, prin urmare, Devil Jacheta (L), ca partea de sus este mai mare decât Belay Jacheta (L). Astfel, toate straturile de îmbrăcăminte (lenjerie de la podního după sus) mărimea L, nu se combina mai multe dimensiuni.

Există unele diferențe în serie. Pentru Escaladări și reduceri de top sunt proporțional mai mult pentru organism, aceste produse sunt proiectate special pentru aplicarea și activitatea la elaborarea de anatomice este considerată importantă.
In contrast, in seria OUTDOOR ACTIVE Street și sunt de aceeași dimensiune (dimensiune. Tabelul corespunzătoare) taie în vrac și pentru a permite eventuala stratificare sub sacou și pantaloni. Universal, utilizarea pe tot parcursul anului pentru toate activitățile pentru această serie de dorit.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.