Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Pantaloni Direct Alpine CULOARE PLUS Lady Emerald

Pantaloni Direct Alpine CULOARE PLUS Lady Emerald

Pantaloni Overshell softshell, potriviți pentru condiții meteo mai reci. .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 3 zile

1 253,99 lei

Pantaloni Direct Alpine CULOARE PLUS Lady Emerald

Pantaloni Overshell softshell cu un design modern, potriviți pentru temperaturi mai reci condiții mai reci. Primarily concepuți pentru mișcarea pe timp de iarnă în munți, în special schi alpinism și schi alpinism. Tăietură anatomică bazată pe forma naturală a corpului feminin și vă oferă libertate de mișcare fără restricții. Hibrid combinație de materiale îmbunătățește funcționalitatea fiziologică a modelului. Suplimentar materialul folosit pe scaunul pantalonilor cu grafenă elimină bacteriile create de în timpul mișcării. Partea din spate căptușită cu un material plăcut Polartec Alpha adaugă confortul termic necesar. Buzunarele decente, dar voluminoase, nu restricționează mișcarea. Pantalonii sunt prevăzuți cu o țesătură rezistentă la abraziune în partea de jos pentru a vă proteja împotriva deteriorării cauzate de muchii de schi și vârfuri de crampon.

  • Greutate: 621 g
  • Principal: 65% poliamidă (nailon) + 23% poliester + 12% poliuretan, DWR, rezistent la vânt - 2L Dynamic softshell; izolație: 100% poliester reciclat - POLARTEC® ALPHA; Suport: 50% poliester, 50% grafenă; Întărire: 73% poliamidă (nailon) + 15% poliuretan: 73% poliamidă (nailon) + 15% poliuretan
  • Tăietură: damă (REGULAR FIT)

DESCRIERE

  • Panou posterior mai înalt pentru a proteja zona lombară.
  • Partea interioară a pantalonilor, în zona șezutului, cu material funcțional pentru evacuarea umezelii.
  • Ajustare la talie cu bandă elastică în talie.
  • Părțile din spate sunt prevăzute cu material Polartec Alpha pentru un confort termic sporit.
  • Buzunar ascuns cu fermoar și buzunar cu fermoar mai mare în stânga, cu buclă.
  • Fabricat în Europa

Dimensiuni

dimensiune femei

pantaloni


XS S M L XL XXL
pantaloni lungime laterală 95 99 103 107 111 113
talie 64 68 72 76 80 84
scaun de circuit 92 96 100 104 108 112


Vă rugăm să ia în considerare tabelul de dimensiuni pentru referință. Dimensiunile exacte ale pieselor individuale pentru diferite produse pot varia - în funcție de materialul particular și activitatea pentru care este proiectat. Amintiți-vă că alegerea unei dimensiuni corespunzătoare este întotdeauna foarte individuale, fiecare utilizator poate prefera un alt tip de tăiere (vs laxe mai stricte, mai scurte vs etc.).

Taie toate produsele noastre sunt bazate pe o singură bază. Deci, dacă ne-ați Testat deja mărimea L și vi se potrivește, prin urmare, alte produse de dimensiuni. L va sta. Pentru a verifica, găsi dimensiunea din tabelul de dimensiuni (măsura fără haine). Faptul că o parte din L (de exemplu Devil Belay jachetă și manta) dimensiunea (lățimea) este diferită de proiectare. Hainele noastre pot fi stivuite și, prin urmare, Devil Jacheta (L), ca partea de sus este mai mare decât Belay Jacheta (L). Astfel, toate straturile de îmbrăcăminte (lenjerie de la podního după sus) mărimea L, nu se combina mai multe dimensiuni.

Există unele diferențe în serie. Pentru Escaladări și reduceri de top sunt proporțional mai mult pentru organism, aceste produse sunt proiectate special pentru aplicarea și activitatea la elaborarea de anatomice este considerată importantă.
In contrast, in seria OUTDOOR ACTIVE Street și sunt de aceeași dimensiune (dimensiune. Tabelul corespunzătoare) taie în vrac și pentru a permite eventuala stratificare sub sacou și pantaloni. Universal, utilizarea pe tot parcursul anului pentru toate activitățile pentru această serie de dorit.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.