Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Pantaloni Direct Alpine Cascade Top ocean

Pantaloni Direct Alpine Cascade Top ocean

Reduceri

Pantaloni softshell superiori inovatori, potriviți pentru condiții meteo mai reci. .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 3 zile

949,99 lei
-10%
854,45 lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 854,45 lei

Pantaloni Direct Alpine Cascade Top ocean

Un bestseller refăcut într-un nou design modern. Pantaloni confortabili și sofisticați pentru toate anotimpurile, pentru cea mai largă gamă de activități în aer liber. Pantaloni absolut versatili, excelenți pentru drumeții, cățărare, alpinism și drumeții. Un model foarte popular de mult timp, în special datorită combinației excelente și eficiente de materiale funcționale și a unei tăieturi confortabile foarte sofisticate. Datorită proiecției părții inferioare (interioare) a părților de bază, acestea sunt foarte ușor de utilizat pe tot parcursul anului. Tăietura precisă din punct de vedere anatomic permite o mișcare complet liberă. Se folosesc țesături cu elasticitate ridicată și în părțile solicitate (genunchi, marginea inferioară) cu rezistență sporită (Kevlar). O combinație intenționată de țesături cu un tratament de uscare rapidă (evaporarea vaporilor corporali) și un tratament de izolare termică (creșterea temperaturii corpului).

Principalul 1: 45 % poliamidă (nailon) + 23 % poliamidă (Cordura®) + 23 % poliester (Thermolite®) + 9 % politetan, DWR - țesătură periat rezistentă la abraziune,Principalul 2: 42 % poliamidă (Cordura®) + 29 % poliamidă (nailon) + 17 % poliester (Aerocool) + 12 % poliuretan
Tăietură: bărbați (ATHLETIC FIT)

DESCRIERE

  • Talie confortabilă cu centură de confort
  • O clapetă cu două cursoare opuse.
  • Întărire practică la genunchi și la partea inferioară a picioarelor cu țesătură foarte rezistentă la abraziune.
  • Două buzunare frontale, unul lateral și un buzunar ascuns în spate.
  • Țesătură de bază din amestec Cordura cu poliester periat în interior (încălzește bine și elimină umezeala).
  • Fabricat în Europa

Dimensiuni

Dimensiunile pentru bărbați - Direct Alpine

pantaloni


XS S M L XL XXL
pantaloni lungime laterală 96 100 104 108 112 114
talie 74 78 82 86 90 94
scaun de circuit 92 96 100 104 108 112


Vă rugăm să ia în considerare tabelul de dimensiuni pentru referință. Dimensiunile exacte ale pieselor individuale pentru diferite produse pot varia - în funcție de materialul particular și activitatea pentru care este proiectat. Amintiți-vă că alegerea unei dimensiuni corespunzătoare este întotdeauna foarte individuale, fiecare utilizator poate prefera un alt tip de tăiere (vs laxe mai stricte, mai scurte vs etc.).

Taie toate produsele noastre sunt bazate pe o singură bază. Deci, dacă ne-ați Testat deja mărimea L și vi se potrivește, prin urmare, alte produse de dimensiuni. L va sta. Pentru a verifica, găsi dimensiunea din tabelul de dimensiuni (măsura fără haine). Faptul că o parte din L (de exemplu Devil Belay jachetă și manta) dimensiunea (lățimea) este diferită de proiectare. Hainele noastre pot fi stivuite și, prin urmare, Devil Jacheta (L), ca partea de sus este mai mare decât Belay Jacheta (L). Astfel, toate straturile de îmbrăcăminte (lenjerie de la podního după sus) mărimea L, nu se combina mai multe dimensiuni.

Există unele diferențe în serie. Pentru Escaladări și reduceri de top sunt proporțional mai mult pentru organism, aceste produse sunt proiectate special pentru aplicarea și activitatea la elaborarea de anatomice este considerată importantă.
In contrast, in seria OUTDOOR ACTIVE Street și sunt de aceeași dimensiune (dimensiune. Tabelul corespunzătoare) taie în vrac și pentru a permite eventuala stratificare sub sacou și pantaloni. Universal, utilizarea pe tot parcursul anului pentru toate activitățile pentru această serie de dorit.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.