Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Pantaloni Direct Alpine Cascade Lady smarald / mentol

Pantaloni Direct Alpine Cascade Lady smarald / mentol

Pantaloni foarte confortabili .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 3 zile

1 030,99 lei

Pantaloni Direct Alpine Cascade Lady smarald / mentol

Pantaloni foarte confortabili și sofisticați pentru toate anotimpurile, pentru cea mai largă gamă de activități în aer liber. Pantaloni absolut versatili, excelenți pentru trekking, alpinism, alpinism, cățărare, drumeții, ciclism și purtare zilnică. Un model foarte popular pentru o lungă perioadă de timp, mai ales datorită combinației excelente și eficiente de materialelor funcționale și o potrivire confortabilă foarte sofisticată. Mulțumesc laturile inferioare (interioare) ale pieselor de bază sunt foarte bune utilizabile pe tot parcursul anului. Tăietura precisă din punct de vedere anatomic permite un liberă de mișcare. Țesături cu elasticitate ridicată și în părțile tensionate (genunchi, marginea inferioară) cu durabilitate sporită (Cordura). Construit special combinație de țesături cu tratament de uscare rapidă (absorbție a vaporilor corporali) și tratament termoizolant (creșterea temperaturii corpului).

  • Greutate 440 g
  • Principalul 1: 45 % poliamidă (nailon) + 23 % poliamidă (Cordura®) + 23 % poliester (Thermolite®) + 9 % politetan, DWR - țesătură periat rezistentă la abraziune; Principalul 2: 42 % poliamidă (Cordura®) + 29 % poliamidă (nailon) + 17 % poliester (Aerocool) + 12 % poliuretan
  • Tăietură: damă (REGULAR FIT)

DESCRIERE

  • Talie confortabilă, curea reglabilă cu cataramă.
  • Doi buzunare frontale și unul lateral mărit, ușor accesibile chiar și în ham.
  • Întărire practică la genunchi și la partea inferioară a picioarelor cu țesătură foarte rezistentă la abraziune.
  • Pantaloni cu tiv reglabil, fermoar lateral și burduf elastic pentru a fi trași confortabil peste cizmele de schi.
  • Marginea inferioară a pantalonilor poate fi prinsă de pantof cu un cârlig pe un cordon elastic.
  • Fabricat în Europa

Dimensiuni

dimensiune femei

pantaloni


XS S M L XL XXL
pantaloni lungime laterală 95 99 103 107 111 113
talie 64 68 72 76 80 84
scaun de circuit 92 96 100 104 108 112


Vă rugăm să ia în considerare tabelul de dimensiuni pentru referință. Dimensiunile exacte ale pieselor individuale pentru diferite produse pot varia - în funcție de materialul particular și activitatea pentru care este proiectat. Amintiți-vă că alegerea unei dimensiuni corespunzătoare este întotdeauna foarte individuale, fiecare utilizator poate prefera un alt tip de tăiere (vs laxe mai stricte, mai scurte vs etc.).

Taie toate produsele noastre sunt bazate pe o singură bază. Deci, dacă ne-ați Testat deja mărimea L și vi se potrivește, prin urmare, alte produse de dimensiuni. L va sta. Pentru a verifica, găsi dimensiunea din tabelul de dimensiuni (măsura fără haine). Faptul că o parte din L (de exemplu Devil Belay jachetă și manta) dimensiunea (lățimea) este diferită de proiectare. Hainele noastre pot fi stivuite și, prin urmare, Devil Jacheta (L), ca partea de sus este mai mare decât Belay Jacheta (L). Astfel, toate straturile de îmbrăcăminte (lenjerie de la podního după sus) mărimea L, nu se combina mai multe dimensiuni.

Există unele diferențe în serie. Pentru Escaladări și reduceri de top sunt proporțional mai mult pentru organism, aceste produse sunt proiectate special pentru aplicarea și activitatea la elaborarea de anatomice este considerată importantă.
In contrast, in seria OUTDOOR ACTIVE Street și sunt de aceeași dimensiune (dimensiune. Tabelul corespunzătoare) taie în vrac și pentru a permite eventuala stratificare sub sacou și pantaloni. Universal, utilizarea pe tot parcursul anului pentru toate activitățile pentru această serie de dorit.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.