Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Jachetă Direct Alpine Deamon mango / ocean

Jachetă Direct Alpine Deamon mango / ocean

Reduceri

Jachetă izolatoare de top cu un design modern și simplu. .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 3 zile

1 981,99 lei
-10%
1 783,79 lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 1 783,79 lei

Jachetă Direct Alpine Deamon mango / ocean

O adevărată mașină multifuncțională din colecția noastră de top MTS, care nu vă va trăda atunci când lucrurile devin dificile urcați pe fața nordică și apreciați greutatea redusă pentru o drumeție dificilă sau o zi de schi de tură. În dezvoltarea acestui produs am pus accentul pe lejeritate și funcționalitate în fiecare detaliu. Am reușit să realizăm acest lucru cu un nou tip de material japonez numit Gelanots, care atinge niveluri revoluționare de respirabilitate, păstrând în același timp o respirabilitate excelentă rezistență mecanică excelentă. Noua croială atletică combinată cu o croială sofisticată construcție cu glugă, face din această jachetă o adevărată jachetă alpină aventuri.

  • Greutate: 470 g
  • Principal: 100% poliamidă (nailon) + 100% poliuretan + 100% poliamidă (nailon), DWR - 3L Gelanots High Breathable Hardshell, 20.000 mm H?O, MP 38 000 g/m?/24H;
  • Tăietură: bărbați (ATHLETIC FIT)

DESCRIERE

  • Glugă fixă cu reglare multidirecțională, poate fi trasă peste cască.
  • Tehnologia Recco®.
  • Posibilitatea de a împacheta jacheta în glugă.
  • Guler ridicat anatomic pentru protecția feței, cu un strat de protecție interioară pentru confort.
  • Găuri de ventilație la subsuori, ușor de accesat chiar și cu un rucsac.
  • Fabricat în Europa

Parametri

Brand-uri: Direct Alpine
Intrastat: Pentru bărbaţi bundy - 1,20 - 62104000
Disponibilitate: În termen de 3 zile

Dimensiuni

dimensiune femei

jachete


XS S M L XL XXL
lungimea brațului (1) 75 77,5 80 82.4 85 87.5
circumferinta de sold 88 94 100 106 112 118
chingă 80 86 92 98 104 110

Piept si circumferinta soldurilor este masurata cu stratul inferior. (1) , lungimea brațului este măsurată de la gât la încheietura mâinii.


Vă rugăm să ia în considerare tabelul de dimensiuni pentru referință. Dimensiunile exacte ale pieselor individuale pentru diferite produse pot varia - în funcție de materialul particular și activitatea pentru care este proiectat. Amintiți-vă că alegerea unei dimensiuni corespunzătoare este întotdeauna foarte individuale, fiecare utilizator poate prefera un alt tip de tăiere (vs laxe mai stricte, mai scurte vs etc.).

Taie toate produsele noastre sunt bazate pe o singură bază. Deci, dacă ne-ați Testat deja mărimea L și vi se potrivește, prin urmare, alte produse de dimensiuni. L va sta. Pentru a verifica, găsi dimensiunea din tabelul de dimensiuni (măsura fără haine). Faptul că o parte din L (de exemplu Devil Belay jachetă și manta) dimensiunea (lățimea) este diferită de proiectare. Hainele noastre pot fi stivuite și, prin urmare, Devil Jacheta (L), ca partea de sus este mai mare decât Belay Jacheta (L). Astfel, toate straturile de îmbrăcăminte (lenjerie de la podního după sus) mărimea L, nu se combina mai multe dimensiuni.

Există unele diferențe în serie. Pentru Escaladări și reduceri de top sunt proporțional mai mult pentru organism, aceste produse sunt proiectate special pentru aplicarea și activitatea la elaborarea de anatomice este considerată importantă.
In contrast, in seria OUTDOOR ACTIVE Street și sunt de aceeași dimensiune (dimensiune. Tabelul corespunzătoare) taie în vrac și pentru a permite eventuala stratificare sub sacou și pantaloni. Universal, utilizarea pe tot parcursul anului pentru toate activitățile pentru această serie de dorit.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.