Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Bentita unisex Devold Briză Merino 150 150 Bandă pentru cap MERGE 180 951 A 740A

Bentita unisex Devold Briză Merino 150 150 Bandă pentru cap MERGE 180 951 A 740A

Reduceri

Bandă pentru cap de calitate .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 3 zile

151,62 lei
-10%
136,46 lei

Bentita unisex Devold Briză Merino 150 150 Bandă pentru cap MERGE 180 951 A 740A

Vremea se schimbă în mod constant în timpul zilelor de primăvară și toamnă. Diminețile răcoroase sunt înlocuite de după-amiezi calde și însorite, iar spre seară se încălzește din nou. Ați dori să vă bucurați de astfel de zile? Alegeți banda de cap Devold Breeze, care se pliază ușor într-un volum mic și încape în buzunar. Descoperiți confortul maxim și experimentați senzația de căldură plăcută în orice condiții. Încercați bentița extra ușoară și moale, realizată din cea mai fină lână merinos. Banda pentru cap face parte din seria Devold®Breeze. Este excepțional datorită utilizării sale pe tot parcursul anului, capacității sale de a contribui la termoreglarea corpului și de a rezista la mirosuri chiar și atunci când este purtat pentru perioade lungi de timp. Pe tâmpla stângă a șepcii este plasturele Devold.

  • Calitatea și fiabilitatea au fost deja verificate pentru dvs. de către expediționari și exploratori din întreaga lume, sportivi, lucrători în cabane de munte și diverse organizații, cum ar fi. Serviciul montan.
  • 100% lână merino naturală - vă ține cald chiar și atunci când este umedă
  • Toată lumea va aprecia întreținerea ușoară FĂRĂ a fi nevoie de călcat și posibilitatea de a SPĂLA bentița în mașina de spălat și de a o USCA în uscător.


Certificate

Marca Devold îndeplinește criteriile stricte ale sistemului internațional de testare și certificare pentru textile - Oeko Tex Standard 100. Acest lucru înseamnă că toate produsele sunt fabricate numai din materiale care nu sunt dăunătoare pentru sănătate.
Sigla Woolmark, doar cu lenjeria de lână purtând această marcă puteți fi siguri că aveți în mâini o calitate reală!
Pentru a purta logo-ul Woolmark, un articol de îmbrăcăminte trebuie să conțină doar cea mai bună lână pură care îndeplinește criterii stricte de calitate.

Devold este cea mai bună calitate naturală din Norvegia. Una dintre cele mai vechi mărci de îmbrăcăminte de pe piață, cu dezvoltare și producție internă în fabrica sa din Europa. Pentru a-și produce produsele, aceștia folosesc lână de cea mai bună calitate de la fermieri din Noua Zeelandă și Australia. Acești fermieri furnizează lâna exclusiv către Devold u. Lumea de Devold u este construită pe cea mai tehnică și de neegalat fibră naturală pe care o putem prelucra perfect. Este fabricat din lână, care este o fibră 100% naturală, cu proprietăți pe care nicio fibră artificială nu le poate înlocui. Sarcina sa principală este să te protejeze. Deși nu putem fabrica lână, de peste 166 de ani reușim să o prelucrăm perfect și să îi extragem proprietățile unice. Ne procesăm propria lână, iar facilitățile noastre de producție sunt situate exclusiv în Europa. Suntem singurii care controlează întregul proces de producție a lânii, de la tunsul oilor, la filarea firelor, la țesutul țesăturii și la cusutul produsului final. Nu facem compromisuri atunci când vine vorba de calitate și inovație.

Material

100% lână Merino, greutate: 150 g/m2, fibră: Superfine 17,5 microni

Parametri

Brand-uri: Devold
Intrastat: Čepice - 0,08 - 65050090
Disponibilitate: În termen de 3 zile

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.