Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


(Stoc epuizat) Head uzură Devold Beanie Breeze Merino 150 GO 181.900 A 317A

(Stoc epuizat) Head uzură Devold Beanie Breeze Merino 150 GO 181.900 A 317A

Capace de calitate .. Mai mult

Head uzură Devold Beanie Breeze Merino 150 GO 181.900 A 317A

Vremea se schimbă în mod constant în timpul zilelor de primăvară și toamnă. Diminețile răcoroase sunt înlocuite de după-amiezi calde și însorite, iar spre seară se încălzește din nou. Vrei să te bucuri și tu de acele zile? Alegeți șapca Devold Breeze, care se pliază ușor într-un volum mic și încape în buzunar. Descoperiți confortul maxim și experimentați senzația de căldură plăcută în orice condiții. Încercați șapca extra ușoară și moale, realizată din cea mai fină lână merinos. Capacul aparține seriei Devold®Breeze. Este excepțional datorită utilizării sale pe tot parcursul anului, capacității sale de a contribui la termoreglarea corpului și de a rezista la mirosuri chiar și atunci când este purtat pentru perioade lungi de timp. Pe tâmpla stângă a șepcii este plasturele Devold.

  • Calitatea și fiabilitatea au fost deja verificate pentru dvs. de către expediționari și exploratori din întreaga lume, sportivi, lucrători în cabane de munte și diverse organizații, cum ar fi. Serviciul montan.
  • 100% lână merino naturală - vă ține cald chiar și atunci când este umedă
  • Toată lumea va aprecia ușurința de întreținere FĂRĂ a fi nevoie de călcat și posibilitatea de a SPĂLA șapca la spălat și de a o usca în uscător.


Certificatele

Marca Devold îndeplinește criteriile stricte ale sistemului internațional de testare și certificare pentru textile - Oeko Tex Standard 100. Acest lucru înseamnă că toate produsele sunt fabricate numai din materiale sigure pentru sănătate.
Sigla Woolmark, doar cu lenjeria de lână purtând această marcă poți fi sigur că ai în mână o calitate reală! Pentru a purta logo-ul Woolmark, un articol de îmbrăcăminte trebuie să conțină doar cea mai bună lână pură, care îndeplinește criterii stricte de calitate.

Dimensiune: 58

Parametri

Brand-uri: Devold
Intrastat: Čepice - 0,08 - 65050090

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.