Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Tricou pentru copii Devold Briză Junior Tricou GO 180 214 A 222A

Tricou pentru copii Devold Briză Junior Tricou GO 180 214 A 222A

Reduceri

Vă faceți adesea griji dacă copilul dumneavoastră este prea cald sau prea rece? .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 3 zile

252,99 lei
-10%
227,69 lei

Tricou pentru copii Devold Briză Junior Tricou GO 180 214 A 222A

Vă faceți adesea griji dacă copilul dumneavoastră este prea cald sau prea rece? Primăvara și vara, temperaturile de dimineață, după-amiaza și seara se schimbă foarte mult. Dar temerile tale sunt inutile! Tricoul Breeze Kid din gama DEVOLD® BREEZE este confecționat dintr-o fibră foarte subțire de lână Merino 100%, care se răcorește când este cald și se încălzește când temperatura ambientală scade. Permiteți-i copilului dumneavoastră să descopere confortul maxim și să experimenteze senzația de căldură plăcută în orice condiții. Lasă-i să încerce tricoul foarte ușor și moale, fabricat din cea mai fină lână merinos. Se poate arunca cu capul înainte în fiecare zi fără să se îngrijoreze de mirosul și transpirația care îi curg pe corp. Tricoul aparține seriei Devold ®Breeze. Este excepțional datorită utilizării sale pe tot parcursul anului, capacității sale de a contribui la termoreglarea corpului copilului dumneavoastră și de a rezista la mirosuri chiar și atunci când este purtat pentru o perioadă lungă de timp. Acest tricou Devold este pur și simplu un strat de bază care ar trebui să devină o parte din fiecare zi a copilului dvs.

Certificarea OEKO-TEX® garantează siguranța și siguranța pentru sănătate. Pentru că marca Devold îndeplinește criteriile stricte ale sistemului internațional de testare și certificare pentru textile.

Utilizare largă

Ziua copilului tău este marcată de sport? Are o implicare maximă la școală? Relax în fața televizorului? Vă place să călătoriți împreună? Iată despre ce este vorba în tricoul Devold Breeze

Parametri

Brand-uri: Devold
funcțional: DA
Intrastat: Tricouri dl. Maneca pentru bărbaţi + dámské - 0,20
Disponibilitate: În termen de 3 zile

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.