Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Lână norvegiană pulover Devold Svalbard Lână Mare Gât TC 396 390 A 207A

Lână norvegiană pulover Devold Svalbard Lână Mare Gât TC 396 390 A 207A

Reduceri

Pulover din lână moale și călduroasă .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 3 zile

971,99 lei
-10%
874,79 lei

Lână norvegiană pulover Devold Svalbard Lână Mare Gât TC 396 390 A 207A

Tradiția este puternică.

ATUNCI CÂND ACHIZIȚIONAȚI ACEASTĂ LUMINĂ EXCLUSIVĂ, VEȚI PRIMI O ETICHETĂ SPECIALĂ CU LOGO-UL MĂRCII DEVOLD ȘI ULTIMA CURSĂ. VEȚI FI PENTRU TOTDEAUNA CONECTAȚI LA UIMITORUL PULOVER DE LÂNĂ ȘI LA POVESTEA BATISTEI ȘI A SALCIEI.

Devold ® Originals sunt pulovere călduroase și tradiționale fabricate din lână norvegiană 100%. Aceste pulovere au fost confecționate inițial pentru pescari și alți muncitori care le-au testat zilnic în mediul aspru din Norvegia. Astăzi, aceste pulovere au devenit populare ca al doilea sau al treilea strat, ideal pentru vremea rece. Pentru un confort sporit, puloverele sunt prespălate pentru a fi suficient de moi și a avea forma ideală.

Numele puloverului provine de la cea mai nordică parte a Regatului Norvegiei. Vremea aici este foarte aspră și rece. Puloverul Svalbard este perfect pentru această vreme. Modelele norvegiene clasice sporesc atractivitatea

Svalbard este un arhipelag situat în Oceanul Arctic, la nord de continentul european. Este, de asemenea, cea mai nordică parte a Regatului Norvegiei. Strict vorbind, Svalbard este doar cea mai mare insulă din partea de vest a arhipelagului, dar este obișnuit, deși inexact, să se facă referire la întregul arhipelag cu acest nume

etichetă Devold

Devold este o companie norvegiană care produce lenjerie de corp termică din lână. Este în activitate din 1853, când Ole Andreas Devold a fondat-o în Ålesund. O tradiție atât de îndelungată este de neegalat pe piața actuală - este în mod clar cea mai veche lenjerie termică din lână din lume.

Devold oferă lenjerie intimă de la colecția ultra-subțire Breeze, potrivită pentru lunile mai calde și pentru activități mai transpirate, până la colecția Expedition, potrivită pentru cei cu inima rece și pentru condiții foarte reci. În colecție veți găsi lenjerie intimă potrivită pentru orice activitate, precum și pulovere din lână cu un confort termic excelent. Accesoriile includ o gamă largă de pălării, mănuși, eșarfe multifuncționale și șosete de diferite tipuri pentru utilizări multiple.

  • Material: Lână, natural
  • Funcție: mediu (izolație termică), superior (protecție)

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.