Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Pantaloni Direct Alpine fascicul antracit

Pantaloni Direct Alpine fascicul antracit

Reduceri

Pantaloni de călătorie ușori, practici și confortabili, cu deschidere a piciorului până la lungimea pantalonilor scurți. .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 3 zile

564,78 lei
-10%
508,30 lei

Pantaloni Direct Alpine fascicul antracit

Pantalonii de călătorie foarte populari, confortabili și ușori sunt acum disponibili într-o versiune ECO, realizată din material reciclat. Cu o desfacere la îndemână a picioarelor până la lungimea pantalonilor scurți, cu opțiunea de a desface partea de jos a fermoarului în lateral, aceștia sunt alegerea evidentă pentru călătoriile și aventurile tale în aer liber. Posibilitatea de a desface sau de a fixa părțile inferioare fără a scoate pantofii. Clientul cumpără 2 pantaloni în 1 produs. Croială simplă, bine ajustată, cu linii tehnice. Stretch foarte plăcut și în prezent, în principal din material reciclat, cu tratament Quick Drying. O soluție excelentă pentru călătorii, drumeții, mersul nordic, ideal și ca pantaloni confortabili pentru o ținută casual pe tot parcursul zilei.

DESCRIERE

 • Talie parțial elastică cu bucle de centură Direct Alpine .
 • Două buzunare frontale. Două buzunare cu fermoar pe coapsă (față și spate).
 • Posibilitatea de a desface fermoarul pantalonilor.
 • Diferențierea culorii fermoarelor de pe picioare pentru a diferenția cu ușurință între stânga și dreapta.
 • Deschidere practică cu fermoar pe părțile laterale ale părților inferioare. Nu este nevoie să vă descălțați.
 • Orlet lejer pe un singur picior.
 • UV 50+
 • Fabricat în Europa
 • Colecția vara 21

INFORMAȚII TEHNICE

 • Culoare: kaki
 • Greutate: 407 g (L)
 • Material principal: 94 % poliamidă (nailon reciclat) + 6 % poliuretan (spandex) - material elastic în două direcții
 • Tăiat bărbați (REGULAR FIT)

Dimensiuni

Dimensiunile pentru bărbați - Direct Alpine

pantaloni


XS S M L XL XXL
pantaloni lungime laterală 96 100 104 108 112 114
talie 74 78 82 86 90 94
scaun de circuit 92 96 100 104 108 112


Vă rugăm să ia în considerare tabelul de dimensiuni pentru referință. Dimensiunile exacte ale pieselor individuale pentru diferite produse pot varia - în funcție de materialul particular și activitatea pentru care este proiectat. Amintiți-vă că alegerea unei dimensiuni corespunzătoare este întotdeauna foarte individuale, fiecare utilizator poate prefera un alt tip de tăiere (vs laxe mai stricte, mai scurte vs etc.).

Taie toate produsele noastre sunt bazate pe o singură bază. Deci, dacă ne-ați Testat deja mărimea L și vi se potrivește, prin urmare, alte produse de dimensiuni. L va sta. Pentru a verifica, găsi dimensiunea din tabelul de dimensiuni (măsura fără haine). Faptul că o parte din L (de exemplu Devil Belay jachetă și manta) dimensiunea (lățimea) este diferită de proiectare. Hainele noastre pot fi stivuite și, prin urmare, Devil Jacheta (L), ca partea de sus este mai mare decât Belay Jacheta (L). Astfel, toate straturile de îmbrăcăminte (lenjerie de la podního după sus) mărimea L, nu se combina mai multe dimensiuni.

Există unele diferențe în serie. Pentru Escaladări și reduceri de top sunt proporțional mai mult pentru organism, aceste produse sunt proiectate special pentru aplicarea și activitatea la elaborarea de anatomice este considerată importantă.
In contrast, in seria OUTDOOR ACTIVE Street și sunt de aceeași dimensiune (dimensiune. Tabelul corespunzătoare) taie în vrac și pentru a permite eventuala stratificare sub sacou și pantaloni. Universal, utilizarea pe tot parcursul anului pentru toate activitățile pentru această serie de dorit.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.