Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Pantaloni Direct Alpine Croazieră Doamnă neagră

Pantaloni Direct Alpine Croazieră Doamnă neagră

Reduceri

Pantaloni de sport pentru femei .. Mai mult

Disponibilitate: În stoc

665,99 lei
-10%
599,39 lei

Pantaloni Direct Alpine Croazieră Doamnă neagră

Modelul dovedit oferă o potrivire perfectă și un design atractiv combinat cu un material funcțional perfect. Rezultatul este un pantalon tehnic ușor pentru o utilizare universală (trekking, alpinism, drumeții, ciclism, oraș). Materialul de înaltă calitate (Cordura elastică + Aerocool) cu o rezistență excelentă la abraziune, greutate redusă și respirabilitate ridicată asigură o experiență de purtare confortabilă. Finisaj final cu uscare rapidă și proprietăți de respingere ca protecție de bază împotriva ploii ușoare, de exemplu

  • Greutate: 315 g
  • Principal: 42% poliamidă (Cordura®) + 29% poliamidă (nailon) + 17% poliester (Aerocool) + 12% poliuretan, DWR - țesătură respirabilă rezistentă la abraziune
  • Tăietură: bărbați (REGULAR FIT)


DESCRIERE

  • Talie confortabilă, curea reglabilă cu cataramă.
  • Două buzunare frontale cu fermoar și un buzunar lateral cu fermoar.
  • Genunchii în formă de genunchi.
  • Ornament liber la un singur picior - mai ușor de ajustat.
  • Tăietură anatomică și precisă.
  • Fabricat în Europa

Dimensiuni

dimensiune femei

pantaloni


XS S M L XL XXL
pantaloni lungime laterală 95 99 103 107 111 113
talie 64 68 72 76 80 84
scaun de circuit 92 96 100 104 108 112


Vă rugăm să ia în considerare tabelul de dimensiuni pentru referință. Dimensiunile exacte ale pieselor individuale pentru diferite produse pot varia - în funcție de materialul particular și activitatea pentru care este proiectat. Amintiți-vă că alegerea unei dimensiuni corespunzătoare este întotdeauna foarte individuale, fiecare utilizator poate prefera un alt tip de tăiere (vs laxe mai stricte, mai scurte vs etc.).

Taie toate produsele noastre sunt bazate pe o singură bază. Deci, dacă ne-ați Testat deja mărimea L și vi se potrivește, prin urmare, alte produse de dimensiuni. L va sta. Pentru a verifica, găsi dimensiunea din tabelul de dimensiuni (măsura fără haine). Faptul că o parte din L (de exemplu Devil Belay jachetă și manta) dimensiunea (lățimea) este diferită de proiectare. Hainele noastre pot fi stivuite și, prin urmare, Devil Jacheta (L), ca partea de sus este mai mare decât Belay Jacheta (L). Astfel, toate straturile de îmbrăcăminte (lenjerie de la podního după sus) mărimea L, nu se combina mai multe dimensiuni.

Există unele diferențe în serie. Pentru Escaladări și reduceri de top sunt proporțional mai mult pentru organism, aceste produse sunt proiectate special pentru aplicarea și activitatea la elaborarea de anatomice este considerată importantă.
In contrast, in seria OUTDOOR ACTIVE Street și sunt de aceeași dimensiune (dimensiune. Tabelul corespunzătoare) taie în vrac și pentru a permite eventuala stratificare sub sacou și pantaloni. Universal, utilizarea pe tot parcursul anului pentru toate activitățile pentru această serie de dorit.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.