Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Jachetă Direct Alpine Cyclone Lady Mango / cărămidă

Jachetă Direct Alpine Cyclone Lady Mango / cărămidă

Reduceri

Jachetă ultraușoară Cyclone Lady .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 3 zile

1 071,00 lei
-10%
963,90 lei

Jachetă Direct Alpine Cyclone Lady Mango / cărămidă

Este un companion esențial pentru aventurile montane rapide și ușoare. Cântărind mai puțin de 180 g, ușor de pliabil în glugă și ușor de așezat în mână cu ajutorul benzii elastice, este conceput pentru alergare pe vreme rea, drumeții alpine, trail-running, excursii cu bicicleta și chiar schi alpinism. Datorită materialului Gelanots de calitate superioară, acesta protejează împotriva vântului și a ploii și este, de asemenea, foarte respirabil. Articulația simplă asigură o căptușeală ușoară și modelarea liniilor femeilor, dar, în același timp, nu limitează mișcarea. Un buzunar suficient de mare, asigurat de un fermoar impermeabil acoperit de o clapetă, servește pentru toate lucrurile esențiale care trebuie să fie la îndemână. Elementele reflectorizante amplasate pe glugă și pe spate fac ca silueta să fie suficient de vizibilă pe vreme rea. Gluga este reglabilă cu un cordon unidirecțional în spate, care fixează, de asemenea, jacheta împachetată în glugă. Gluga are o buclă pentru agățare. Mânecile cu găuri pentru degetul mare sunt suficient de lungi pentru a proteja spatele mâinilor. Deschiderea de pe mâneca stângă, închisă cu un fermoar rezistent la apă, servește pentru un acces mai bun la ceas.

INFORMAȚII TEHNICE

  • Greutate: 178 g
  • Principală: 100 % poliamidă (nailon) + 100 % poliuretan + 100 % poliamidă, DWR - suport special 7d, hardshell 3L GELANOTS ultralight 20.000 mm H2O/67.000g/m2/24H
  • Tăietură: damă (REGULAR FIT)


DESCRIERE

  • Șnur de strângere unidirecțional la partea din spate a glugii, care fixează, de asemenea, jacheta împachetată în glugă.
  • Găuri în mâneci pentru a proteja spatele mâinii în timpul sportului. Opțiunea de a desface mâneca stângă în timp ce se urmărește ceasul.
  • Un buzunar frontal fixat cu fermoar și acoperit cu o clapetă profilată.
  • Tragerea cu o singură mână în jos a marginii inferioare.
  • Tăietură anatomică.
  • Fabricat în Europa

Dimensiuni

dimensiune femei

jachete


XS S M L XL XXL
lungimea brațului (1) 75 77,5 80 82.4 85 87.5
circumferinta de sold 88 94 100 106 112 118
chingă 80 86 92 98 104 110

Piept si circumferinta soldurilor este masurata cu stratul inferior. (1) , lungimea brațului este măsurată de la gât la încheietura mâinii.


Vă rugăm să ia în considerare tabelul de dimensiuni pentru referință. Dimensiunile exacte ale pieselor individuale pentru diferite produse pot varia - în funcție de materialul particular și activitatea pentru care este proiectat. Amintiți-vă că alegerea unei dimensiuni corespunzătoare este întotdeauna foarte individuale, fiecare utilizator poate prefera un alt tip de tăiere (vs laxe mai stricte, mai scurte vs etc.).

Taie toate produsele noastre sunt bazate pe o singură bază. Deci, dacă ne-ați Testat deja mărimea L și vi se potrivește, prin urmare, alte produse de dimensiuni. L va sta. Pentru a verifica, găsi dimensiunea din tabelul de dimensiuni (măsura fără haine). Faptul că o parte din L (de exemplu Devil Belay jachetă și manta) dimensiunea (lățimea) este diferită de proiectare. Hainele noastre pot fi stivuite și, prin urmare, Devil Jacheta (L), ca partea de sus este mai mare decât Belay Jacheta (L). Astfel, toate straturile de îmbrăcăminte (lenjerie de la podního după sus) mărimea L, nu se combina mai multe dimensiuni.

Există unele diferențe în serie. Pentru Escaladări și reduceri de top sunt proporțional mai mult pentru organism, aceste produse sunt proiectate special pentru aplicarea și activitatea la elaborarea de anatomice este considerată importantă.
In contrast, in seria OUTDOOR ACTIVE Street și sunt de aceeași dimensiune (dimensiune. Tabelul corespunzătoare) taie în vrac și pentru a permite eventuala stratificare sub sacou și pantaloni. Universal, utilizarea pe tot parcursul anului pentru toate activitățile pentru această serie de dorit.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.