Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Pantaloni Direct Alpine Lumină în cascadă antracit / ocean

Pantaloni Direct Alpine Lumină în cascadă antracit / ocean

Reduceri

O versiune ușoară a celui mai de succes pantalon funcțional CASCADE PLUS. .. Mai mult

Disponibilitate: În stoc

807,69 lei
-10%
726,92 lei

Pantaloni Direct Alpine Lumină în cascadă antracit / ocean

În comparație cu acestea, sunt chiar mai ușoare și mai respirabile datorită unei combinații hibride de materiale funcționale ușoare. O alegere clară, în special pentru evenimente pe tot parcursul anului la munte - schi alpinism, alpinism, alpinism, drumeții și pentru majoritatea activităților în aer liber. În partea de jos a picioarelor sunt amplasate fermoare și burtiere elastice pentru a permite ca pantalonii să fie trași peste o cizmă de schi sau o bicicletă de munte. Croiala anatomică precisă permite o libertate de mișcare perfectă și oferă un confort excepțional. Țesăturile folosite, cu tratament de uscare rapidă, elasticitate ridicată și funcționalitate, asigură confortul utilizatorului și o durabilitate foarte bună a pantalonilor.

  • Cureaua confortabilă din cauciuc, reglabilă cu cataramă.
  • Două buzunare frontale și unul lateral mai mare, ușor accesibile chiar și în ham.
  • Partea inferioară a pantalonilor este întărită cu o țesătură rezistentă la abraziune.
  • Pantaloni cu tiv extensibil, fermoar lateral și burduf elastic pentru a putea fi trași confortabil peste pantofi.
  • Benzi reflectorizante de siguranță.
  • Fabricat în Europa
  • Greutate: 355 g
  • Material: Principalul 1: 78 % poliamidă (nailon) + 12 % poliuretan (Lycra® ) + 10 % poliester (Coolmax®) - Țesătură funcțională de înaltă rezistență, Principalul 2: 42 % poliamidă (Cordura®) + 29 % poliamidă (nailon) + 17 % poliester (Aerocool) + 12 % poliuretan, DWR - Țesătură respirabilă rezistentă la abraziune, Suport: 80 % poliamidă (nailon) + 20 % poliuretan (Elastan) - Țesătură elastică funcțională

Dimensiuni

Dimensiunile pentru bărbați - Direct Alpine

pantaloni


XS S M L XL XXL
pantaloni lungime laterală 96 100 104 108 112 114
talie 74 78 82 86 90 94
scaun de circuit 92 96 100 104 108 112


Vă rugăm să ia în considerare tabelul de dimensiuni pentru referință. Dimensiunile exacte ale pieselor individuale pentru diferite produse pot varia - în funcție de materialul particular și activitatea pentru care este proiectat. Amintiți-vă că alegerea unei dimensiuni corespunzătoare este întotdeauna foarte individuale, fiecare utilizator poate prefera un alt tip de tăiere (vs laxe mai stricte, mai scurte vs etc.).

Taie toate produsele noastre sunt bazate pe o singură bază. Deci, dacă ne-ați Testat deja mărimea L și vi se potrivește, prin urmare, alte produse de dimensiuni. L va sta. Pentru a verifica, găsi dimensiunea din tabelul de dimensiuni (măsura fără haine). Faptul că o parte din L (de exemplu Devil Belay jachetă și manta) dimensiunea (lățimea) este diferită de proiectare. Hainele noastre pot fi stivuite și, prin urmare, Devil Jacheta (L), ca partea de sus este mai mare decât Belay Jacheta (L). Astfel, toate straturile de îmbrăcăminte (lenjerie de la podního după sus) mărimea L, nu se combina mai multe dimensiuni.

Există unele diferențe în serie. Pentru Escaladări și reduceri de top sunt proporțional mai mult pentru organism, aceste produse sunt proiectate special pentru aplicarea și activitatea la elaborarea de anatomice este considerată importantă.
In contrast, in seria OUTDOOR ACTIVE Street și sunt de aceeași dimensiune (dimensiune. Tabelul corespunzătoare) taie în vrac și pentru a permite eventuala stratificare sub sacou și pantaloni. Universal, utilizarea pe tot parcursul anului pentru toate activitățile pentru această serie de dorit.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.