Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Pantaloni Direct Alpine Cascade Albastru deschis / indigo

Pantaloni Direct Alpine Cascade Albastru deschis / indigo

Reduceri

Pantaloni tehnici, ușori, pentru utilizare universală. .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 3 zile

807,99 lei
-10%
727,19 lei

Pantaloni Direct Alpine Cascade Albastru deschis / indigo

Datorită designului simplu al taliei și a utilizării unor materiale funcționale mai slabe, sunt predestinate pentru utilizarea pe timp de vară, foarte potrivite pentru cățărare, alpinism și, în general, pentru toate activitățile de vară în aer liber. Soluție convenabilă pentru utilizarea cu hamul de alpinism. Tăietura precisă din punct de vedere anatomic nu limitează mișcarea. Țesăturile cu elasticitate și funcționalitate ridicată asigură confortul purtătorului și durabilitatea pantalonilor. Combinație de țesături hibride cu finisaj cu uscare rapidă. Marginea inferioară este întărită cu o țesătură durabilă.

 • Talie elastică confortabilă, reglabilă cu ajutorul unui cordon.
 • Două buzunare frontale cu fermoar. Glisierele cu fermoar sunt protejate.
 • Țesătură din amestec de bază cu poliester periat pe interior (încălzește bine și elimină umezeala).
 • Țesătură din amestec de bază cu poliester în interior (care elimină umezeala).
 • Materiale suplimentare - Cordura slabă și tricot elastic cu aer (costume de baie).
 • Se utilizează tehnologia cusăturilor elastice.
 • Partea inferioară a pantalonilor este întărită cu o țesătură rezistentă la abraziune.
 • Pantaloni cu posibilitate de prelungire a marginii inferioare, fermoar lateral și burduf elastic pentru o tragere confortabilă peste pantofi, cauciuc antiderapant reglabil la spate.
 • Benzi reflectorizante de siguranță.
 • Fabricat în Republica Cehă / Europa
 • Greutate: 367 g (dimensiune.L)
 • Material: A - Baza, genunchii și spatele: 68 % PAD (Cordura) + 23 % PES (Thermolite®) + 9 % PUR, B - Sistemul Cordura® WBL - 46 % Cordura® (PAD) + 32 % Tactel® (PES) + 14 % Lycra® (PUR) + 8 % Coolmax® (PES), finisaj DWR, C - țesătură funcțională (86 % PAD + 14 % PUR (235 g/m2)) - CORDURA® este un material durabil, versatil și fiabil, realizat cu tehnologie de fibre de înaltă tenacitate. Este foarte rezistent la stresul mecanic, la abraziune, iar îmbrăcămintea realizată din acesta are o rezistență mecanică excelentă și o durată de viață foarte lungă.
 • Tăietură: bărbați

Dimensiuni

Dimensiunile pentru bărbați - Direct Alpine

pantaloni


XS S M L XL XXL
pantaloni lungime laterală 96 100 104 108 112 114
talie 74 78 82 86 90 94
scaun de circuit 92 96 100 104 108 112


Vă rugăm să ia în considerare tabelul de dimensiuni pentru referință. Dimensiunile exacte ale pieselor individuale pentru diferite produse pot varia - în funcție de materialul particular și activitatea pentru care este proiectat. Amintiți-vă că alegerea unei dimensiuni corespunzătoare este întotdeauna foarte individuale, fiecare utilizator poate prefera un alt tip de tăiere (vs laxe mai stricte, mai scurte vs etc.).

Taie toate produsele noastre sunt bazate pe o singură bază. Deci, dacă ne-ați Testat deja mărimea L și vi se potrivește, prin urmare, alte produse de dimensiuni. L va sta. Pentru a verifica, găsi dimensiunea din tabelul de dimensiuni (măsura fără haine). Faptul că o parte din L (de exemplu Devil Belay jachetă și manta) dimensiunea (lățimea) este diferită de proiectare. Hainele noastre pot fi stivuite și, prin urmare, Devil Jacheta (L), ca partea de sus este mai mare decât Belay Jacheta (L). Astfel, toate straturile de îmbrăcăminte (lenjerie de la podního după sus) mărimea L, nu se combina mai multe dimensiuni.

Există unele diferențe în serie. Pentru Escaladări și reduceri de top sunt proporțional mai mult pentru organism, aceste produse sunt proiectate special pentru aplicarea și activitatea la elaborarea de anatomice este considerată importantă.
In contrast, in seria OUTDOOR ACTIVE Street și sunt de aceeași dimensiune (dimensiune. Tabelul corespunzătoare) taie în vrac și pentru a permite eventuala stratificare sub sacou și pantaloni. Universal, utilizarea pe tot parcursul anului pentru toate activitățile pentru această serie de dorit.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.