Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Pantaloni Direct Alpine Midi Lady lemn de trandafir

Pantaloni Direct Alpine Midi Lady lemn de trandafir

Reduceri

Pantaloni de calitate .. Mai mult

Disponibilitate: În stoc

1 111,99 lei
-10%
1 000,79 lei

Pantaloni Direct Alpine Midi Lady lemn de trandafir

Am ascultat dorințele multora dintre clienții noștri de sex feminin și introducem noi pantaloni ușori, impermeabili, cu o capacitate de ambalare excelentă, pe baza modelului Midi, care se bucură de mare succes. Laminat funcțional în 3 straturi de înaltă calitate, cu durabilitate și rezistență excelente, dar foarte ușor. Datorită întinderii mai mari, un model de pantalon foarte confortabil pentru posibilități mai largi de utilizare pe tot parcursul anului. Pantaloni impermeabili de rezervă ideali pentru drumeții alpine, alpinism, schi alpinism și toate activitățile în aer liber.

  • Greutate: 430 g
  • Material. Principală: 100% poliamidă (nailon) + 100% poliuretan + 100% poliamidă, DWR - 3L DERMIZAX™ Hardshell 20.000 mm H2O/8.000 g/m2/24H, Armătură: 87% poliamidă (nailon) + 11% poliamidă (Kevlar®) + 2% poliester
  • Tăietură: damă (REGULAR FIT)


DESCRIERE

  • Talie elastică confortabilă cu bucle de centură, bretele detașabile.
  • Un buzunar cu fermoar, servește ca o geantă practică la împachetarea pantalonilor.
  • Clapetă cu fermoar impermeabil.
  • Fermoarele laterale hidrofuge, decalate asimetric spre spate, permit ventilarea și purtarea pantalonilor fără a fi nevoie să vă descalțați.
  • Marginea de jos a pantalonilor cu ajustare a circumferinței, completată de o închidere cu cârlige și bucle.
  • Fabricat în Europa

Dimensiuni

dimensiune femei

pantaloni


XS S M L XL XXL
pantaloni lungime laterală 95 99 103 107 111 113
talie 64 68 72 76 80 84
scaun de circuit 92 96 100 104 108 112


Vă rugăm să ia în considerare tabelul de dimensiuni pentru referință. Dimensiunile exacte ale pieselor individuale pentru diferite produse pot varia - în funcție de materialul particular și activitatea pentru care este proiectat. Amintiți-vă că alegerea unei dimensiuni corespunzătoare este întotdeauna foarte individuale, fiecare utilizator poate prefera un alt tip de tăiere (vs laxe mai stricte, mai scurte vs etc.).

Taie toate produsele noastre sunt bazate pe o singură bază. Deci, dacă ne-ați Testat deja mărimea L și vi se potrivește, prin urmare, alte produse de dimensiuni. L va sta. Pentru a verifica, găsi dimensiunea din tabelul de dimensiuni (măsura fără haine). Faptul că o parte din L (de exemplu Devil Belay jachetă și manta) dimensiunea (lățimea) este diferită de proiectare. Hainele noastre pot fi stivuite și, prin urmare, Devil Jacheta (L), ca partea de sus este mai mare decât Belay Jacheta (L). Astfel, toate straturile de îmbrăcăminte (lenjerie de la podního după sus) mărimea L, nu se combina mai multe dimensiuni.

Există unele diferențe în serie. Pentru Escaladări și reduceri de top sunt proporțional mai mult pentru organism, aceste produse sunt proiectate special pentru aplicarea și activitatea la elaborarea de anatomice este considerată importantă.
In contrast, in seria OUTDOOR ACTIVE Street și sunt de aceeași dimensiune (dimensiune. Tabelul corespunzătoare) taie în vrac și pentru a permite eventuala stratificare sub sacou și pantaloni. Universal, utilizarea pe tot parcursul anului pentru toate activitățile pentru această serie de dorit.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.