Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


pantaloni scurti Direct Alpine Campus Scurt antracit

pantaloni scurti Direct Alpine Campus Scurt antracit

Reduceri

Pantaloni scurți de calitate .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 3 zile

301,99 lei
-10%
271,79 lei

pantaloni scurti Direct Alpine Campus Scurt antracit

Pantalonii scurți de alpinism completează familia noastră Campus. Tăietura precisă cu burduf pas cu pas, împreună cu materialul confortabil, ușor și elastic utilizat, precum și talia elastică largă, asigură un confort maxim pentru proprietar în timpul oricărei activități în aer liber. Scopul principal al acestui produs este cățăratul și boulderingul, dar este, de asemenea, confortabil pentru drumeții sau pentru uzura zilnică de agrement.

Greutate: 233 g
98% bumbac organic + 2% poliuretan (elastan)
Tăietură: bărbați (REGULAR FIT)

DESCRIERE

  • Banda de talie este parțial din cauciuc cu logo-ul Direct Alpine .
  • Clapetă cu fermoar acoperită cu o clapetă.
  • Două buzunare frontale.
  • Un buzunar transparent în spate.
  • Curea decorativă pentru periuța de dinți.

Dimensiuni

Dimensiunile pentru bărbați - Direct Alpine

pantaloni


XS S M L XL XXL
pantaloni lungime laterală 96 100 104 108 112 114
talie 74 78 82 86 90 94
scaun de circuit 92 96 100 104 108 112


Vă rugăm să ia în considerare tabelul de dimensiuni pentru referință. Dimensiunile exacte ale pieselor individuale pentru diferite produse pot varia - în funcție de materialul particular și activitatea pentru care este proiectat. Amintiți-vă că alegerea unei dimensiuni corespunzătoare este întotdeauna foarte individuale, fiecare utilizator poate prefera un alt tip de tăiere (vs laxe mai stricte, mai scurte vs etc.).

Taie toate produsele noastre sunt bazate pe o singură bază. Deci, dacă ne-ați Testat deja mărimea L și vi se potrivește, prin urmare, alte produse de dimensiuni. L va sta. Pentru a verifica, găsi dimensiunea din tabelul de dimensiuni (măsura fără haine). Faptul că o parte din L (de exemplu Devil Belay jachetă și manta) dimensiunea (lățimea) este diferită de proiectare. Hainele noastre pot fi stivuite și, prin urmare, Devil Jacheta (L), ca partea de sus este mai mare decât Belay Jacheta (L). Astfel, toate straturile de îmbrăcăminte (lenjerie de la podního după sus) mărimea L, nu se combina mai multe dimensiuni.

Există unele diferențe în serie. Pentru Escaladări și reduceri de top sunt proporțional mai mult pentru organism, aceste produse sunt proiectate special pentru aplicarea și activitatea la elaborarea de anatomice este considerată importantă.
In contrast, in seria OUTDOOR ACTIVE Street și sunt de aceeași dimensiune (dimensiune. Tabelul corespunzătoare) taie în vrac și pentru a permite eventuala stratificare sub sacou și pantaloni. Universal, utilizarea pe tot parcursul anului pentru toate activitățile pentru această serie de dorit.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.