Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


Tricou pentru femei Devold Tuvegga Merino Cămașă GO 255 226 A 317A

Tricou pentru femei Devold Tuvegga Merino Cămașă GO 255 226 A 317A

Reduceri

Ați purtat vreodată vârful absolut al liniei de lenjerie intimă funcțională din lână? Nu?! .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 3 zile

668,00 lei
-10%
601,20 lei

Tricou pentru femei Devold Tuvegga Merino Cămașă GO 255 226 A 317A

În acest caz, este timpul să verificați cele mai recente de la Devold u. Lenjerie de corp reversibilă din lână funcțională Devold Tuvegga. Acest tricou este o combinație de 3 tricoturi diferite: plasă de lână, tricot clasic cu nervuri și tricot 3D cu două fețe.
HUGE FLAT are buzunare de aer care reglează temperatura și care oferă două niveluri selectabile de izolare. Țesătura tricotată netedă în contact cu pielea elimină umezeala în tricotajul 3D, unde se evaporă foarte repede. Atunci când este întoarsă pe dos, funcționalitatea se schimbă, iar tricotajul 3D de lângă piele reține mai mult aer, ceea ce sporește confortul termic. Datorită efectului 3D, lenjeria de corp se adaptează cu ușurință la diferite forme de stres în timpul activităților sportive și la schimbările de temperatură ambientală. Designul reversibil este folosit pe părțile reci ale corpului, în zona pieptului, a brațelor și a părților laterale.
Prima parte are un tricot înalt la nivelul pielii, care păstrează mai mult aer înăuntru și astfel crește confortul termic. Cealaltă parte este confecționată din material tricotat neted, care asigură o respirabilitate ridicată.
Plasturele pentru coaste CLASSIC se utilizează în zonele calde ale corpului, cum ar fi abdomenul și brațele inferioare. Este foarte ușor, menținând în același timp capacitățile de izolare termică. Absoarbe umezeala și menține corpul uscat în timpul mișcării.
Materialul fleece din plasă cu uscare rapidă asigură o evacuare rapidă a umezelii de pe corp. Se găsește pe părțile cele mai transpirate ale corpului, cum ar fi spatele și axilele.
Utilizarea pe scară largă a Devold Tuvegg-ului sub formă de schi de iarnă, schi alpinism, snowboarding sau schi fond. Purtați partea netedă Devold Tuvegga pe corp și experimentați senzația extraordinară de mișcare nerestricționată și un sentiment de libertate într-un material irezistibil de elastic, cu o potrivire perfectă, care se lipește absolut de corp și totuși abia se înregistrează. Împiedică transpirația să curgă pe corp în timpul activităților de agrement intense.
Îți place relaxarea completă pe terasa de iarnă, drumețiile ușoare sau viața de oraș de iarnă? Preferați o plimbare cu zăpada scrâșnind sub picioare și soarele de munte care vă dă energie? Purtați partea de corp Devold Tuvegga cu tricot înalt și experimentați o senzație deosebită de căldură și confort.

  • reversibil - utilizare largă într-o singură cămașă
  • 3 tipuri diferite de tricotaje pe o singură piesă de îmbrăcăminte - pentru un confort maxim
  • material respirabil - o mai bună absorbție a transpirației de pe suprafața corpului
  • moale la atingere și adaptabil la corpul dumneavoastră - confort extrem în timpul mișcării
  • cusături plate și mâneci raglan - elimină abraziunea pielii
  • curea dublă pentru încheietura mâinii cu orificiu pentru degetul mare - protecție sporită împotriva deteriorărilor mecanice
  • panouri laterale din plasă - oferă întindere, lejeritate, flexibilitate și super respirabilitate
  • Lâna nu se topește și nu arde și oferă o protecție naturală ridicată împotriva razelor UV dăunătoare.
Material:
tricot 3D: 99% lână Merino, 1% elastan; greutate: 250 g/m2, fibră: Fină 18,7 microni
Tricot neted: 100% lână Merino; greutate: 190 g/m2, fibră: Fină 18,7 microni

 

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.