Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


pantaloni scurti Direct Alpine Cruise Short ocean / antracit

pantaloni scurti Direct Alpine Cruise Short ocean / antracit

Reduceri

Model reproiectat de pantaloni scurți ușori și tehnici .. Mai mult

Disponibilitate: În stoc

443,99 lei
-10%
399,59 lei

pantaloni scurti Direct Alpine Cruise Short ocean / antracit

Model reproiectat de pantaloni scurți ușori și tehnici pentru utilizare universală, bazat pe pantalonii Cruise.Oferă o potrivire anatomică superioară și un material ușor, respirabil, dar foarte rezistent. Caracteristicile descrise predestinează acești pantaloni scurți pentru a fi folosiți în special vara în munți pentru drumeții, cățărare și via ferrata.

Parametri:

  • Greutate: 210 g
  • Principal: 42% poliamidă (Cordura®) + 29% poliamidă (nailon) + 17% poliester (Aerocool) + 12% poliuretan, DWR - țesătură respirabilă rezistentă la abraziune
  • Tăietură: bărbați (REGULAR FIT)
  • Talie confortabilă, curea reglabilă cu cataramă.
  • Două buzunare frontale cu fermoar și un buzunar lateral cu fermoar.
  • Tăietură anatomică și precisă.
  • Fabricat în Europa

Dimensiuni

Dimensiunile pentru bărbați - Direct Alpine

pantaloni


XS S M L XL XXL
pantaloni lungime laterală 96 100 104 108 112 114
talie 74 78 82 86 90 94
scaun de circuit 92 96 100 104 108 112


Vă rugăm să ia în considerare tabelul de dimensiuni pentru referință. Dimensiunile exacte ale pieselor individuale pentru diferite produse pot varia - în funcție de materialul particular și activitatea pentru care este proiectat. Amintiți-vă că alegerea unei dimensiuni corespunzătoare este întotdeauna foarte individuale, fiecare utilizator poate prefera un alt tip de tăiere (vs laxe mai stricte, mai scurte vs etc.).

Taie toate produsele noastre sunt bazate pe o singură bază. Deci, dacă ne-ați Testat deja mărimea L și vi se potrivește, prin urmare, alte produse de dimensiuni. L va sta. Pentru a verifica, găsi dimensiunea din tabelul de dimensiuni (măsura fără haine). Faptul că o parte din L (de exemplu Devil Belay jachetă și manta) dimensiunea (lățimea) este diferită de proiectare. Hainele noastre pot fi stivuite și, prin urmare, Devil Jacheta (L), ca partea de sus este mai mare decât Belay Jacheta (L). Astfel, toate straturile de îmbrăcăminte (lenjerie de la podního după sus) mărimea L, nu se combina mai multe dimensiuni.

Există unele diferențe în serie. Pentru Escaladări și reduceri de top sunt proporțional mai mult pentru organism, aceste produse sunt proiectate special pentru aplicarea și activitatea la elaborarea de anatomice este considerată importantă.
In contrast, in seria OUTDOOR ACTIVE Street și sunt de aceeași dimensiune (dimensiune. Tabelul corespunzătoare) taie în vrac și pentru a permite eventuala stratificare sub sacou și pantaloni. Universal, utilizarea pe tot parcursul anului pentru toate activitățile pentru această serie de dorit.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.