Reducere de iarnă = reduceri de până la -70% > CUMPĂRAȚI

(Stoc epuizat) ceară Swix V50 violet

(Stoc epuizat) ceară Swix V50 violet

Timp de mulți ani o armă secretă militari de la Cupa Mondială. .. Mai mult

ceară Swix V50 violet

Este folosit în condiții în care zăpada rece schimbare la umed, în jurul punctului de congelare. zăpada proaspăt căzută la 0 ° C Transformată zăpadă granulație fină -1 ° C la -3 ° C

ceruri solide în serie sunt deja ceruri tradiționale de zonă reflectorizant destinate pentru sportivi și sportivi. Deși nu conține fluor, caracterizate prin grație de calitate superioara ceara ulei complet rafinat, cauciuc sintetic și uleiuri de grad farmaceutic. Cerurile Series este în anumite condiții de zăpadă utilizate în curse de top, singur sau în combinație cu ceară VR.

UTILIZATOR CATEGORIA

Pentru o mai ușoară distincție între produsele în funcție de utilizatorii lor, am definit șase categorii de utilizatori. Produsul pe care îl vizualizați în prezent, se încadrează în următoarele dintre acestea.

Concurenții (Racing): sportivii cu experiență și începători , care sunt skiul cheltuiesc sume considerabile de bani și cantități mari de timp și necesită performanțe de vârf.

Sportivii (Sport / performanță): pasionații de sport , care nu intră în concurență, dar sport sunt angajate în foarte activ și să mențină o formă mare.

sportivi de agrement (Recreere / Activ): Iubitorii de sport în natură, fac sport neregulat, dar sunt interesați în confortul și ușurința de utilizare a echipamentelor , la un preț rezonabil.

Parametri

Brand-uri: Swix
Intrastat: Kofixové lumanari, vosky - 0,01 - 34060090

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.