Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


păr pantofi căldură SUA Comunicati- 230

păr pantofi căldură SUA Comunicati- 230

Reduceri

ysoušeč 230 Comunicati este alimentat de la o tensiune de alimentare de 230V / 50Hz. .. Mai mult

Disponibilitate: În stoc

165,99 lei
-10%
149,19 lei

păr pantofi căldură SUA Comunicati- 230

uscător de încălțăminte este utilizat în principal Comunicati pentru încălzire și, eventual, uscarea a unei perechi de pantofi (schi, munca, etc.). Se compune din două corpuri cilindrice și este alimentat de la o tensiune de alimentare de 230V / 50Hz. Sursa de alimentare este conectată la unul dintre organismele și este în continuare alimentat cu al doilea corp. Întregul dispozitiv este din plastic și împotriva contactului cu tensiune periculoasă este dublu izolat.

Mod de utilizare:

Elementele de încălzire sunt introduse în pantof și sursa de alimentare va fi conectat la 230V / 50Hz. de ieșire de încălzire este scăzut și, prin urmare, este posibil să aibă părul să se usuce în permanență în pantofi. Temperatura suprafeței încălzitorului nu depășește interiorul încălțămintei 60 până la 70 ° C Deschiderea din pantof nu blochează (obstrucționeze), astfel încât să nu împiedice circulația aerului în pantof. Nu este permis să combine două surse de căldură, de ex. Aer și de încălzire a radiatorului. Nu lăsați nesupravegheat pornit parul mai mult decât este necesar.

Comunicati este proiectat pentru pantofi de uscat și utilizări, altele decât cele recomandate de către producător, poate fi potențial periculoase. Producătorul și distribuitorii săi nu sunt responsabili pentru daunele cauzate de utilizarea necorespunzătoare.

Comunicati este un aparat electric și, ca atare, trebuie să fie manipulate cu grijă. Când unplugged trage doar conectorul. Nu folosiți un fir de păr afară, departe de apă, în fața copiilor, etc. dezasambla Comunicati, nu reparabile.

Dacă urmați instrucțiunile de utilizare, aveți o garanție de 24 de luni de la data cumpărării.

Parametrii tehnici:

  • Tensiune: 230 V / 50 Hz
  • Putere totala: 9W
  • Dimensiuni sistem încălzire: diametru 30 mm, lungime 156 mm
  • Sursa de alimentare: 2 m
  • Lungimea cablurilor de conectare: 1m

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.