Stimați clienți, funcția de www.gamisport.ro este limitată


pulover Kama 371

pulover Kama 371

Reduceri

pulover stil „retro“ .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 3 zile

1 212,99 lei

pulover Kama 371

colectare RETRO
Cu una dintre cele mai bune modele de vânzare norvegiană Kama ultimii 20 de ani, dar cu cele mai noi proprietăți funcționale. Knit din fire 50/50 Merino lână / acrilic are un finisaj cu proprietati TEFLON Fabric Protector cum ar fi apa impermeabilitate, rezistenta la praf si lichide uleioase. căptușeală windstopper previne hipotermie și un pulover poate fi purtat în loc de jachete. Două buzunare cu fermoar

  • Produs cu reglare de tricotat teflon - tricotate tesatura este impermeabil și rezistent la murdărie.

  • Produsul de fire fleur compus din 50% lana, 50% poliacril. Merino lână foarte fină, cu o atingere matasoasa si un special acrilic cu piling anti. fire Fleur este produs cu un accent maxim pe durabilitatea si longevitatea materialului.

  • Sweater căptușit cu windstopper ® este complet windproof si extrem de respirabil. Este potrivit pentru toate activitățile în aer liber active, în cazul în care este necesar să se protejeze de frig.
  • Dimensiuni: Unisex S - L (vezi Tabel mărime.)

spălare de mână
Produsul poate fi aplicat manual spălat în baie caldă - 40 ° C max .. Apoi strângeți ușor și uscat într-o poziție orizontală, de preferință, pe un prosop.
Se spală la mașină
Toate produsele pot fi mașină de spălat pe programul blând numai (lână, spălare delicată), care respectă spălare prietenos (temperatura adecvată și viteza de centrifugare redusă).
Atenție!
Spălare în apă caldă (mai mult de 40 ° C) și lung măcinarea produsului lavabil degradeaza tesatura si mat cu ciocnește tesatura.
Nu uscați produsul pe încălzitor. Dacă temperatura de încălzire este mai mare de 40 ° C (iar acest lucru este destul de normal) apa conținută în materialul textil este de asemenea încălzit peste 40 ° și produsul precipitat în același mod ca și spălare atunci când necorespunzătoare.
Nu folosiți balsam de rufe.

Dimensiuni

 

Velikosti svetrů

Míry uvedené v tabulce odpovídají tělesným mírám, ne rozměru oblečení. Míry jsou uváděny v centimetrech.
V případě kdy se vaše tělesné míry pohybují v rozmezí dvou velikostí, zvolte tu menší v případě preference střihu na tělo, nebo naopak větší velikost v případě preference volnějšího střihu.


Tabulka uni velikostí
Velikost XS S M L XL XXL
Výška
158-165
158-165
165-172
172-178
178-185
185-195
Obvod hrudníku
80
88
96
104
114
124
Délka ruky
72
72
74
76
80
86

 
Obvod hrudníku: obvod v nejširší části hrudníku v podpaží
Výška: výška postavy měřená bez bot
Délka rukávu: délka ruky od krku po zápěstí

 

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.