Jachetă Direct Alpine După doamnă antracit

Jachetă Direct Alpine După doamnă antracit

Reduceri

Vești atractive! Jachetă izolatoare foarte caldă, dar ușoară, pentru agrement și sport .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 3 zile

1 109,99 lei
-10%
998,99 lei

Jachetă Direct Alpine După doamnă antracit

Vești atractive! Ojachetă foarte călduroasă, dar ușoară, izolatoare, de tip parka pentru agrement și sport , fabricată din materiale 100% reciclate. Pentru stratul exterior am folosit un material nou, 100% reciclat, Pertex Quantum, rezistent la vânt, rezistența termică este asigurată de izolația reciclată Climashield APEX, iar căptușeala este, de asemenea, realizată din material reciclat. În general, am reușit să creăm un produs extrem de ecologic, care este și foarte funcțional. Materialele utilizate asigură protecție împotriva vântului și un confort termic suficient chiar și în condiții de frig sever. Tăietura anatomică și utilizarea unor materiale de calitate superioară asigură un confort ridicat atât în timpul purtării zilnice, cât și în timpul activităților în aer liber care nu necesită efort.

INFORMAȚII TEHNICE

 • Greutate: 390 g
 • Principală: 100% poliamidă reciclată, DWR - PERTEX® Quantum Insulație: 100% poliester reciclat - CLIMASHIELD Apex - 102 g/m² Căptușeală: 100% poliester reciclat
 • Tăiat doamnă (REGULAR FIT)

DESCRIERE

 • Glugă izolată care face parte din gulerul mai înalt.
 • Guler cu cordon elastic pentru ajustarea circumferinței.
 • Fermoar principal cu două glisiere cu clapetă de protecție pentru a regla libertatea de mișcare.
 • Două buzunare reversibile cu fermoar acoperite cu picior izolat.
 • Buzunar interior cu fermoar.
 • Capetele mânecilor sunt elastice.
 • Tăietură în stil Parker extinsă anatomic.
 • Strângerea cu o singură mână a marginii inferioare profilate.
 • Fabricat în Europa
 • Producție responsabilă din punct de vedere ecologic - NATURE FRIENDLY

Parametri

Brand-uri: Direct Alpine
Intrastat: Pentru bărbaţi bundy - 1,20 - 62104000
Disponibilitate: În termen de 3 zile

Dimensiuni

dimensiune femei

jachete


XS S M L XL XXL
lungimea brațului (1) 75 77,5 80 82.4 85 87.5
circumferinta de sold 88 94 100 106 112 118
chingă 80 86 92 98 104 110

Piept si circumferinta soldurilor este masurata cu stratul inferior. (1) , lungimea brațului este măsurată de la gât la încheietura mâinii.


Vă rugăm să ia în considerare tabelul de dimensiuni pentru referință. Dimensiunile exacte ale pieselor individuale pentru diferite produse pot varia - în funcție de materialul particular și activitatea pentru care este proiectat. Amintiți-vă că alegerea unei dimensiuni corespunzătoare este întotdeauna foarte individuale, fiecare utilizator poate prefera un alt tip de tăiere (vs laxe mai stricte, mai scurte vs etc.).

Taie toate produsele noastre sunt bazate pe o singură bază. Deci, dacă ne-ați Testat deja mărimea L și vi se potrivește, prin urmare, alte produse de dimensiuni. L va sta. Pentru a verifica, găsi dimensiunea din tabelul de dimensiuni (măsura fără haine). Faptul că o parte din L (de exemplu Devil Belay jachetă și manta) dimensiunea (lățimea) este diferită de proiectare. Hainele noastre pot fi stivuite și, prin urmare, Devil Jacheta (L), ca partea de sus este mai mare decât Belay Jacheta (L). Astfel, toate straturile de îmbrăcăminte (lenjerie de la podního după sus) mărimea L, nu se combina mai multe dimensiuni.

Există unele diferențe în serie. Pentru Escaladări și reduceri de top sunt proporțional mai mult pentru organism, aceste produse sunt proiectate special pentru aplicarea și activitatea la elaborarea de anatomice este considerată importantă.
In contrast, in seria OUTDOOR ACTIVE Street și sunt de aceeași dimensiune (dimensiune. Tabelul corespunzătoare) taie în vrac și pentru a permite eventuala stratificare sub sacou și pantaloni. Universal, utilizarea pe tot parcursul anului pentru toate activitățile pentru această serie de dorit.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.