Pantaloni Direct Alpine Badile Doamnă neagră / negru

Pantaloni Direct Alpine Badile Doamnă neagră / negru

Reduceri

Pantaloni practici, foarte confortabili, pentru utilizare pe tot parcursul anului. .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 3 zile

701,85 lei
-10%
631,67 lei

Pantaloni Direct Alpine Badile Doamnă neagră / negru

Ideal pentru trekking, alpinism, drumeții și toate activitățile în aer liber. Ținuta anatomică testată în timp asigură confort pentru fiecare utilizator. O combinație special concepută din două tipuri de materiale elastice și foarte durabile - baza este Cordura elastică de marcă, cu un strat interior de Coolmax și un tratament de bază cu uscare rapidă (absorbție a vaporilor corporali). Completat de Cordura cu un strat intern suplimentar de izolație termică pe genunchi și fese (crește temperatura corpului). Designul permite absența și relocarea unor cusături, eliminând astfel posibilele deteriorări ale acestora. Cel mai bine vândut pantalon tehnic DIRECTALPINE, foarte popular și dovedit, numit "a doua piele" de către clienții noștri.

 • Talie parțial elastică, reglabilă cu ajutorul unei centuri cu cataramă.
 • Două buzunare frontale și unul lateral, ușor accesibile chiar și cu hamul de scaun.
 • Țesătură din amestec de bază cu fibre Coolmax® (care elimină umezeala).
 • Genunchii modelați din țesătură Cordura ripstop rezistentă la abraziune cu Thermolite ® (fibră izolatoare).
 • Scaun din spate modelat din țesătură Cordura ripstop rezistentă la abraziune cu Thermolite® (fibră izolatoare).
 • Se utilizează tehnologia cusăturilor elastice.
 • Închidere simplă a piciorului, datorită țesăturii elastice poate fi trasă peste pantofi (posibil și peste cizmele de schi)
 • Fabricat în Europa
 • Greutate: 432 g (L)
 • Principală: Țesătură funcțională de înaltă rezistență (78 % nailon + 10 % Coolmax® + 12 % Lycra®)
 • Tăietură: pentru femei

Dimensiuni

dimensiune femei

pantaloni


XS S M L XL XXL
pantaloni lungime laterală 95 99 103 107 111 113
talie 64 68 72 76 80 84
scaun de circuit 92 96 100 104 108 112


Vă rugăm să ia în considerare tabelul de dimensiuni pentru referință. Dimensiunile exacte ale pieselor individuale pentru diferite produse pot varia - în funcție de materialul particular și activitatea pentru care este proiectat. Amintiți-vă că alegerea unei dimensiuni corespunzătoare este întotdeauna foarte individuale, fiecare utilizator poate prefera un alt tip de tăiere (vs laxe mai stricte, mai scurte vs etc.).

Taie toate produsele noastre sunt bazate pe o singură bază. Deci, dacă ne-ați Testat deja mărimea L și vi se potrivește, prin urmare, alte produse de dimensiuni. L va sta. Pentru a verifica, găsi dimensiunea din tabelul de dimensiuni (măsura fără haine). Faptul că o parte din L (de exemplu Devil Belay jachetă și manta) dimensiunea (lățimea) este diferită de proiectare. Hainele noastre pot fi stivuite și, prin urmare, Devil Jacheta (L), ca partea de sus este mai mare decât Belay Jacheta (L). Astfel, toate straturile de îmbrăcăminte (lenjerie de la podního după sus) mărimea L, nu se combina mai multe dimensiuni.

Există unele diferențe în serie. Pentru Escaladări și reduceri de top sunt proporțional mai mult pentru organism, aceste produse sunt proiectate special pentru aplicarea și activitatea la elaborarea de anatomice este considerată importantă.
In contrast, in seria OUTDOOR ACTIVE Street și sunt de aceeași dimensiune (dimensiune. Tabelul corespunzătoare) taie în vrac și pentru a permite eventuala stratificare sub sacou și pantaloni. Universal, utilizarea pe tot parcursul anului pentru toate activitățile pentru această serie de dorit.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.