Fuste Direct Alpine Betty Doamnă neagră

Fuste Direct Alpine Betty Doamnă neagră

Reduceri

Fustă atractivă și elegantă. .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 3 zile

553,99 lei
-10%
498,59 lei

Fuste Direct Alpine Betty Doamnă neagră

Fustă izolată pentru sport cu o izolație ecologică excelentă Prima loft® Gold Active pentru un confort termic ridicat. Tăietură anatomică, minimă greutate, moliciune plăcută, fluiditate și capacitate de ambalare excelentă.

Principal: 100% poliamidă (nailon), DWR - PERTEX® Quantum Air, Izolație: 133g/m2, 100% poliester reciclat - Prima Loft® Gold Active,
Tăietură: damă (REGULAR FIT)

DESCRIERE

  • Talie elastică cu reglaj cu cataramă.
  • Fermoar complet pe partea laterală, partea opusă cu extensie a fustei cu fermoar pentru o mai bună mobilitate la cățărare.
  • Compresia poate fi împachetată în buzunarul interior (volum și greutate minime).
  • Șnur cu o singură mână la marginea inferioară a fustei.
  • Fabricat în Europa

Dimensiuni

dimensiune femei

pantaloni


XS S M L XL XXL
pantaloni lungime laterală 95 99 103 107 111 113
talie 64 68 72 76 80 84
scaun de circuit 92 96 100 104 108 112


Vă rugăm să ia în considerare tabelul de dimensiuni pentru referință. Dimensiunile exacte ale pieselor individuale pentru diferite produse pot varia - în funcție de materialul particular și activitatea pentru care este proiectat. Amintiți-vă că alegerea unei dimensiuni corespunzătoare este întotdeauna foarte individuale, fiecare utilizator poate prefera un alt tip de tăiere (vs laxe mai stricte, mai scurte vs etc.).

Taie toate produsele noastre sunt bazate pe o singură bază. Deci, dacă ne-ați Testat deja mărimea L și vi se potrivește, prin urmare, alte produse de dimensiuni. L va sta. Pentru a verifica, găsi dimensiunea din tabelul de dimensiuni (măsura fără haine). Faptul că o parte din L (de exemplu Devil Belay jachetă și manta) dimensiunea (lățimea) este diferită de proiectare. Hainele noastre pot fi stivuite și, prin urmare, Devil Jacheta (L), ca partea de sus este mai mare decât Belay Jacheta (L). Astfel, toate straturile de îmbrăcăminte (lenjerie de la podního după sus) mărimea L, nu se combina mai multe dimensiuni.

Există unele diferențe în serie. Pentru Escaladări și reduceri de top sunt proporțional mai mult pentru organism, aceste produse sunt proiectate special pentru aplicarea și activitatea la elaborarea de anatomice este considerată importantă.
In contrast, in seria OUTDOOR ACTIVE Street și sunt de aceeași dimensiune (dimensiune. Tabelul corespunzătoare) taie în vrac și pentru a permite eventuala stratificare sub sacou și pantaloni. Universal, utilizarea pe tot parcursul anului pentru toate activitățile pentru această serie de dorit.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.