Pantaloni Direct Alpine Boki doamnă benzină/mentol

Pantaloni Direct Alpine Boki doamnă benzină/mentol

Reduceri

Pantaloni pentru femei de foarte bună calitate .. Mai mult

Disponibilitate: În termen de 3 zile

664,99 lei
-10%
598,49 lei

Pantaloni Direct Alpine Boki doamnă benzină/mentol

Pantaloni de damă versatili, funcționali și extrem de confortabili pentru activități foarte aerobice - cățărări rapide pe munte, via ferrata solicitante, schi alpinism, schi fond etc. - am adăugat un material ecologic. Tăietura anatomică foarte potrivită combină trei materiale funcționale pentru o respirabilitate optimă, confort termic, menținând în același timp o durabilitate ridicată. Materialul mai gros pe genunchi și spate, cu un strat plăcut de coolmax, este completat de un material ușor, rezistent la abraziune și foarte respirabil. Confortul este asigurat și mai mult de părțile elastice din șa și genunchi. Pantalonii sunt concepuți pentru cea mai largă gamă de activități în aer liber pe tot parcursul anului și sunt un vis devenit realitate pentru toți pasionații de munte și de stilul rapid și ușor.

Greutate: 258 g
Principala 1: 89 % poliamidă (nailon reciclat) + 11 % poliuretan (Spandex), DWR - țesătură ușoară, extensibilă în 4 direcții, Principala 2: 78 % poliamidă (nailon) + 12 % poliuretan (Lycra® ) + 10 % poliester (Coolmax®) - țesătură funcțională de înaltă rezistență, Suport: 80 % poliamidă
Tăietură: damă (REGULAR FIT)

DESCRIERE

  • Talie confortabilă cu bandă elastică largă cu logo DA.
  • Buzunar elastic din plasă foarte accesibil pe coapsă pentru obiecte mici (gel, baston, mănuși etc.) și un buzunar cu fermoar.
  • Dungi reflectorizante pe coapse și pe fantele inferioare pentru o siguranță pasivă sporită.
  • Imprimat Direct Alpine pe spatele piciorului stâng.
  • Extremități ale picioarelor cu fermoare laterale și burduf elastic pentru o tragere confortabilă peste cizme de schi și bocanci.
  • Fabricat în Europa

Dimensiuni

dimensiune femei

pantaloni


XS S M L XL XXL
pantaloni lungime laterală 95 99 103 107 111 113
talie 64 68 72 76 80 84
scaun de circuit 92 96 100 104 108 112


Vă rugăm să ia în considerare tabelul de dimensiuni pentru referință. Dimensiunile exacte ale pieselor individuale pentru diferite produse pot varia - în funcție de materialul particular și activitatea pentru care este proiectat. Amintiți-vă că alegerea unei dimensiuni corespunzătoare este întotdeauna foarte individuale, fiecare utilizator poate prefera un alt tip de tăiere (vs laxe mai stricte, mai scurte vs etc.).

Taie toate produsele noastre sunt bazate pe o singură bază. Deci, dacă ne-ați Testat deja mărimea L și vi se potrivește, prin urmare, alte produse de dimensiuni. L va sta. Pentru a verifica, găsi dimensiunea din tabelul de dimensiuni (măsura fără haine). Faptul că o parte din L (de exemplu Devil Belay jachetă și manta) dimensiunea (lățimea) este diferită de proiectare. Hainele noastre pot fi stivuite și, prin urmare, Devil Jacheta (L), ca partea de sus este mai mare decât Belay Jacheta (L). Astfel, toate straturile de îmbrăcăminte (lenjerie de la podního după sus) mărimea L, nu se combina mai multe dimensiuni.

Există unele diferențe în serie. Pentru Escaladări și reduceri de top sunt proporțional mai mult pentru organism, aceste produse sunt proiectate special pentru aplicarea și activitatea la elaborarea de anatomice este considerată importantă.
In contrast, in seria OUTDOOR ACTIVE Street și sunt de aceeași dimensiune (dimensiune. Tabelul corespunzătoare) taie în vrac și pentru a permite eventuala stratificare sub sacou și pantaloni. Universal, utilizarea pe tot parcursul anului pentru toate activitățile pentru această serie de dorit.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.